tko

Svim stanarima BIOS-a pruža se: organizacijska i  savjetodavna pomoć, subvencionirani zakup poslovnog prostora (od 10,00 kn + pdv / m2 u prvoj godini na 5 godina za proizvodnju ili 3 godine za uslugu vezanu uz proizvodnju), edukacija, izlaganje na sajmovima u zemlji i inozemstvu, administrativne usluge, marketing, pomoć pri  pronalaženju financijskih sredstava…

tko

Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. osnovan je ciljem podupiranja razvoja malog i srednjeg poduzetništva. Pružanjem poslovnih, tehničkih i obrazovnih usluga uz povoljan zakup poslovnog prostora stvoreno je poslovno okruženje u kojem poduzetnici početnici imaju adekvatne uvjete za rast i razvoj. Vlasnik Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. je Grad Osijek.

tko

Ukoliko ste poduzetnik početnik koji se bavi proizvodnjom ili uslužnom djelatnošću vezanom uz proizvodnju, posjetite nas u Strossmayerovoj 341 u Osijeku ili nas nazovite na 031/20-99-55. Za prijem u BIOS neophodno je popuniti prijavu i dostaviti poslovni plan (ukoliko ga nemate, pomoći ćemo vam da ga izradite). Odluku o ulasku u BIOS donosi odbor poduzetničkog inkubatora.

tko

Program je namijenjen poduzetnicima početnicima i onima čija poduzeća djeluju do godinu dana, a bave se ili imaju namjeru baviti se proizvodnjom ili uslužnom djelatnošću vezanom uz proizvodnju. Navedena poduzeća trebaju posjedovati potencijal za razvoj i mogućnost zapošljavanja novih djelatnika.

Što?
Tko?
Kako?
Za koga?

Novosti

U tijeku je Eurostars radionica "Od ideje do projektne prijave"

U BIOS-u se upravo održava Eurostars radionica "Od ideje do projektne prijave" koju vodi nacionalni koordinator projekata EUREKA/Eurostars iz HAMAG-BICRO-a, Vedran Đidara.

Održano informativno predavanje o GDPR-u za BIOS-ove stanare

BIOS je za svoje stanare održao informativno predavanje o usklađivanju s Općom uredbom o zaštiti osobnih prava (GDPR). Predavanje je održao Jean-Pierre Maričić te našim stanarima pružio osnovne informacije o obvezama poslovnih subjekata koji prikupljaju i obrađuju osobne podatke.

Održana uvodna konferencija projekta "Razvoj i uspostava poslovne infrastrukture Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru"

U gradskoj vijećnici grada Biograd na Moru u ponedjeljak, 14. svibnja 2018. godine, održan je prvi (kick-off) sastanak projektnog tima i uvodna konferencija EU projekta "Razvoj i uspostava poslovne infrastrukture Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru" koji zajednički provode Grad Biograd na Moru, nositelj projekta, te partneri Poduzetnički inkubator Biograd na moru d.o.o., CEDRA Split j.d.o.o. i Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o.

EUROSTARS radionica "Od ideje do projektne prijave", BIOS, 18.5.2018.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom BIOS vas poziva na Eurostars radionicu - „Od ideje do projektne prijave“ koja će se održati u petak, 18. svibnja 2018. godine s početkom u 11:00 sati u konferencijskoj dvorani A objekta Poduzetničkog inkubatora BIOS.

Najava: EWOB BUSINESS HACKATHON

U BIOS-u se danas održala press konferencija koja je najavila najveće studentsko natjecanje u Osijeku.

Besplatna radionica za žene poduzetnice

Danas se u konferencijskoj dvorani A Poduzetničkog inkubatora BIOS u vremenu od 18:00 do 20:00 sati održava besplatna radionica za žene poduzetnice o važnosti vizualnog identita tvrtke.

Radni posjet Zadru

Ovih dana vrijedno smo radili i usvajali nova znanja od kolega iz Zadra koji se bave istim poslom kao i mi, a u tome su vrlo uspješni i inovativni.

​Predstavnica BIOS-a, Tihomira Klobučar, posjetila je COIN Coworking Zadar i Inovativni Zadar (Poduzetnički inkubator Zadar) gdje se, tijekom radnih sastanaka, upoznala s načinom poslovanja i primjerima dobre prakse navedenih potpornih institucija.

EUROSTARS radionica "Od ideje do projektne prijave", Zagreb, 4.5.2018.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Tehnološkim parkom Zagreb vas poziva na Eurostars radionicu - „Od ideje do projektne prijave“ koja će se održati u petak, 4. svibnja 2018. godine s početkom u 13:00 sati u prostorijama Tehnološkog parka Zagreb - Velesajam.

Informativna radionica drugog poziva CBC Hrvatska-Srbija

Predstavnici BIOS-a, Maja Galić i Ivo Koški, sudjeluju danas na informativnoj radionici drugog poziva natječaja prekogranične suradnje INTERREG IPA CBC Croatia-Serbia 2014-2020 koja se održava u Iloku.
​ 

Objavljen drugi krug natječaja za Light Concept projektne prijedloge

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik projekta "Fostering value added business cooperation between SMEs operating on different sides of the Hungary-Croatia border" ("B Light") u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020 objavila je drugi krug natječaja za dostavu projektnih prijedloga (Light Concept) za suradnju malih i srednjih poduzeća u pograničnom području Mađarska-Hrvatska.