Co-working

U sklopu Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. nalazi se co-working prostor čiji je cilj umrežavanje potencijalnih i postojećih poduzetnika te poticanje zajedničke suradnje i međusobne povezanosti tvrtki i pojedinaca u regiji.

Coworking ima i svoju web stranicu: www.cowork.hr

Co-working prostor se prostire na 150 četvornih metara, a podijeljen je u dva dijela. Veći dio je namijenjen sastancima i radu, a manji opuštanju. 

Prostor je prilagođen informatičkim i sličnim djelatnostima čime je osigurana infrastruktura za rad te uvjeti za razvoj novih projekata. Novouređeni prostor ima 30 radnih jedinica, a korisnici, prvenstveno informatičke tvrtke, na raspolaganje će dobiti stol, stolicu i besplatan brzi Internet. Nesmetan pristup osiguran je i osobama s invaliditetom.

Co-working prostor je namjenjen različtim vrstama samostalnih profesionalaca koji svoje ideje i projekte više neće morati osmišljavati i na njima raditi u kafićima ili stanovima. Za sve korisnike co-working prostora postavljena su i pravila ponašanja te zid članova na kojemu će moći ispisivati imena članova i područja njihova interesa radi bržeg stvaranja zajednice i profesionalne suradnje.

Uređenje Co-working prostora Grad Osijek financirao je sa 174.000,00 kn.

Prošetajte Co-working prostorom.