NovostiOdržana radionica o pilot projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI)"

19. rujna 2017. godine u Zagrebu je održana radionica za zainteresirane poduzetničke potporne institucije o pilot projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI)". Radionicu je organizirala Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). S obzirom da se Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. ima namjeru prijaviti na ovaj projekt, radionici je prisustvovao direktor, Jean-Pierre Maričić.
 
Čitaj više

Prisustvovali smo početnoj konferenciji projekta "Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci"

Početna konferencija projekta "Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci" na kojem je Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. suradnik održala se 19. rujna 2017. godine u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci. Konferenciji je prisustvovao i direktor BIOS-a, Jean-Pierre Maričić. Okupljene su pozdravili Melita Birčić - ravnateljica PORA Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Mario Rajn - gradonačelnik Grada Križevci, Darko Koren - župan Koprivničko-križevačke županije i Branko Hrg, saborski zastupnik.

Čitaj više

Predstavnici Svjetske banke održali radni sastanak u BIOS-u

Delegacija Svjetske banke na čelu s novom direktoricom, Elisabettom Capannelli, posjetila je u petak 08. rujna 2017. godine Poduzetnički inkubator BIOS. Predstavnici Svjetske banke na terenu žele upoznati što više poduzetnika i poduzetničkih potpornih institucija, kako bi direktno saznali s kojim se preprekama poduzetnici susreću i dobivena saznanja uključili u novu strategiju za Hrvatsku za naredno programsko razdoblje.

Čitaj više

BIOS posjetila delegacija iz Labina

U utorak, 05. rujna 2017. godine, posjetila nas je delegacija iz Labina koju je predvodio gradonačelnik Valter Glavičić. 

Čitaj više

Održan Meet&Match event u BIOS-u

U ponedjeljak, 04. rujna 2017. godine, smo ugostili predstavnike tvrtki ABC Accelerator i EIT Digital na Meet&Match eventu koji su organizirali naši stanari, tvrtka Reaktor.

Čitaj više

Održana 9. KulenDayz konferencija

U Osijeku se od 1.-3. rujna održala 9. KulenDayz konferencija gdje je Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. sudjelovao kao jedan od organizatora.

Čitaj više

Pozivamo vas na Meet & Match event u BIOS-u

Pozivamo vas na Meet & Match event koji će se održati u ponedjeljak, 04. rujna 2017. godine, u Coworking prostoru Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. 

Event organiziraju ABC Accelerator i EIT Digital s ciljem povezivanja najboljih startupa iz jugoistočne Europe i europskih korporacija kroz uspostavljanje partnerstva i poslovnih suradnji na tržištu Europske unije.

Više informacija o eventu možete pronaći OVDJE.
Čitaj više

U BIOS-u održana Agro.Rocks konferencija o marketingu poljoprivrede i ruralnih prostora


​U Poduzetničkom inkubatoru BIOS d.o.o. u petak, 25. kolovoza 2017., održala se digitalna konferencija Agro.Rocks na temu marketinga poljoprivrede i ruralnih prostora, a organizirali su je BIOS-ovi stanari, tvrtka AgroKlub
Čitaj više

Natječaj za izbor direktora/ice Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o.

Temeljem članka 22. Izjave o osnivanju Društva od 04.07.2017. i odluke Nadzornog odbora o postupku i uvjetima za izbor člana uprave-direktora Društva od 26.07.2017. Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. Osijek, J.J. Strossmayera 341, objavljuje

NATJEČAJ
za izbor direktora/ice društva Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. Osijek

Kandidati za direktora Društva, osim uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima ("Narodne novine" broj 111/93, 34/99, 121/99, 52/00, 118/03, 107/07, 146/08, 137/09, 125/11, 152/11, 111/12, 68/13 i 110/15), moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

1. minimalno VSS ekonomskog smjera;
2. minimalno 5 godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima;
3. nepostojanje okolnosti iz članka 239. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvima;
4. vizija i motiviranost rukovođenja trgovačkim društvom i predanost radu za javnu korist;
5. državljanstvo Republike Hrvatske.

Čitaj više

Potpisan Ugovor o stopostotnom financiranju projekta "Rekonstrukcija i opremanje hardverskog laboratorija Poduzetničkog inkubatora BIOS-a"

Danas je u Vladi Republike Hrvatske potpisan Ugovor o stopostotnom financiranju projekta "Rekonstrukcija i opremanje hardverskog laboratorija Poduzetničkog inkubatora BIOS-a".

Potpisivanju su nazočili Tihomira Klobučar i direktor BIOS-a, Jean-Pierre Maričić, koji je potpisao Ugovor zajedno s potpredsjednicom Vlade Republike Hrvatske i ministricom gospodarstva, poduzetništva i obrta, Martinom Dalić. 
Čitaj više

BIOS-u dodijeljena bespovratna sredstva za projekt "Rekonstrukcija i opremanje hardverskog laboratorija Poduzetničkog inkubatora BIOS-a"


​Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta donijelo je Odluku o dodjeli bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt pod nazivom "Rekonstrukcija i opremanje hardverskog laboratorija Poduzetničkog inkubatora BIOS-a" koji je prijavljen u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Razvoj poslovne infrastrukture" iz europskog fonda za regionalni razvoj.

Čitaj više

Održano predstavljanje projekta „B Light“ Grant Shema za dodjelu bespovratne pomoći

Danas, 27. srpnja 2017. godine, u Maloj vijećnici Županije, s početkom u 10:00 sati održalo se predstavljanje projekta "B Light" Grant Shema za dodjelu bespovratne pomoći u organizaciji Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje. Sve okupljene pozdravili su članovi Uprave RRA SiB Stjepan Ribić i Zvonimir Klobučar, zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka Žana Gamoš, te zamjenik župana Osječko-baranjske županije Petar Lagator. Projekt su predstavili djelatnici RRA SiB, Ružica Šimon i Behar Rečica. Predstavljanju ovog projekta prisustvovali su i djelatnici BIOS-a, Tihomira Klobučar i Ivo Koški.

Čitaj više

U Zagrebu održana konferencija "Ususret petoj godini članstva Hrvatske u Europskoj uniji"

U Zagrebu je danas, 05. srpnja 2017., održana konferencija "Ususret petoj godini članstva Hrvatske u Europskoj uniji" na kojoj je sudjelovao i direktor Poduzetničkog inkubatora BIOS, Jean-Pierre Maričić. 
Čitaj više

Drugo izdanje natjecanja "Ideje iz Europe" (Ideas from Europe)

Što je natjecanje „Ideje iz Europe“?
Natjecanje „Ideje iz Europe“  pokrenuto je 2015. godine u cilju potrage za poduzetnicima širom EU koji imaju  „ideje koje mijenjaju svijet i koje je vrijedno ostvariti“. Primarni cilj je skrenuti pozornost na europske poduzetnike - izgraditi pozitivan imidž poduzetnika, kako bi bili uzor i doprinjeli oživljavanju poduzetničkog okruženja i duha kod Europljana.
Vjerujemo da se većina globalnih izazova može riješiti, a poduzetnici su ti koji mogu oživotvoriti ideje i ponuditi rješenje.
Čitaj više

Posjet ministra Tolušića BIOS-ovom stanaru, tvrtki Agroklub

Danas, 01. lipnja 2017., BIOS-ov stanar, tvrtka Agroklub, ugostila je ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića. Ovom prilikom održana je kratka prezentacija na kojoj su sudjelovali ministar Tolušić i Leticija Hrenković iz Ministarstva poljoprivrede, predstavnici BIOS-a, direktor Jean-Pierre Maričić i Tihomira Klobučar, te domaćini iz Agrokluba, Vedran Stapić, Mario Relatić i Mihael Bečeheli. Vedran Stapić je sve prisutne upoznao s radom Agrokluba te predstavio brojne aktivnosti i projekte kojima se bave. Također je ponudio smjernice i prijedloge rješenja za neke od aktualnih problema s kojima se Ministarstvo susreće u svom svakodnevnom radu.

Čitaj više
Prva stranicaPrethodna stranica1/14Sljedeća stranicaZadnja stranica