Besplatne edukacije za poduzetnike u HGK - Županijskoj komori Osijek

FOTO: Hrvatska gospodarska komora

FOTO: Hrvatska gospodarska komora

U Županijskoj komori Osijek će se u sklopu projekta Grad - prijatelj ženskog poduzetništva do kraja godine održati pet edukacija namijenjenih poduzetnicama i poduzetnicima.

Edukacije koje će provoditi Virtualni ženski poduzetnički centar u suradnji s tvrtkom Novi Poduzetnik d.o.o. su besplatne za polaznike, a bavit će se temama poput motivacije za poduzetništvo, upoznavanja trendova na tržištu te kako uspješno pozicionirati proizvode i usluge na tržištu, usmjeriti pozornost poduzetnika na kvalitetnu prezentaciju svojih poslovnih aktivnosti te ih upoznati s trendovima budućnosti.

Projekt Grad - prijatelj ženskog poduzetništva koji provodi Virtualni ženski poduzetnički centar želi skrenuti pozornost na velike razlike među poduzetnicama ovisno o mjestu gdje žive i rade, a ujedno prati sve odredbe koje su donesene na temelju Strategije za razvoj ženskog poduzetništva u RH za razdoblje 2014. - 2020.

Raspored edukacija koje će se do kraja godine održavati u prostorijama HGK - Županijske komore Osijek, na adresi Europske avenije 13, od 9 do 13 sati:

26. rujna - prva edukacija - Ja (ne) mogu biti poduzetnik
27. listopada - druga edukacija - Od ideje do realizacije - tko su moji klijenti i kupci
28. listopada - treća edukacija - Trendovi budućnosti - danas predviđamo da sutra djelujemo
29. studenog - četvrta edukacija - Kvalitetnom prezentacijom sebe i svog poduzetništva do željenog poslovnog uspjeha
30. prosinca - peta edukacija - Komunikacija u poduzetništvu - ključ uspjeha i profitabilnosti.

Rok prijave: 25.09.2017.

Kontakt-osoba za više informacija o edukacijama u Županijskoj komori Osijek je Ines Balog, 031/223-819, e-pošta: ibalog@hgk.hr.

Izvor informacija: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-osijek/poziv-na-edukacije-za-poduzetnike-u-zk-osijek-najava