Coworking Osijek: Fucked Up Nights Vol.1

fuckedup night

fuckedup night

Coworking u Osijeku je u petak 30.01.2015.organizirao prvi Fucked Up Nights događaj. Svoje priče o neuspjelim poslovnim pothvatima koje su potpuno ili djelomično ugrozile poslovanje podijelili su tri osječka poduzetnika: Zorin Radovančević (Escape d.o.o), Krunoslav Ris (BetaWare d.o.o.) i Predrag Dotlić (Jelovica d.o.o.).
Svatko od njih troje je u 15-tak minuta ukratko ispričao svoju poduzetničku priču fokusirajući se na neke bitne odluke ili poteze koji su se pokazali neuspješnima te im djelomično ili u potpunosti ugrozili poslovanje. Nakon svakog izlaganja su posjetitelji iskoristili vrijeme za pitanja koja su potegla daljnju zanimljivu raspravu i detaljnija pojašnjenja pojedinih situacija. 
S obzirom na kratko vrijeme promocije eventa koja je trajala svega tri dana, zadovoljstvo je primijetiti da su Osječani željni ovakvih tema te su svi komentari od 50 posjetitelja bili pozitivni s dobronamjernim sugestijama koje će se zasigurno uzeti u obzir prilikom organiziranja Fucked Up Night Vol. 2, koji je planiran za ožujak 2015.