Edukacija Razvoj mobilnih aplikacija

Elektrotehnički fakultet Osijek provodi projekt pod nazivom "U korak s globalnim trendovima za usklađenost s aktivnom politikom tržišta rada". Projekt je odobren u sklopu Programa IPA IV – Razvoj ljudskih potencijala, grant sheme "Unapređenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba", a provodi se u partnerstvu sa Poduzetničkim inkubatorom BIOS d.o.o.. Ovim putem Elektrotehnički fakultet Osijek objavljuje poziv za prijavu na edukaciju "Razvoj mobilnih aplikacija" koja će se provoditi u sklopu Projekta.

 
Pozivaju se sve dugotrajno nezaposlene, visokoobrazovane osobe i visokoobrazovane osobe bez radnog iskustva koje su završile stručni studij na nekom od tehničkih fakulteta u regiji da se prijave na edukaciju.
Ukupno trajanje edukacije "Razvoj mobilnih aplikacija" je 244 sata. Planirani početak provođanje edukacije je ožujak 2013. godine, a planirani završetak edukacije srpanj 2013. godine.

Edukacija se izvodi u tri dijela:
  • Programiranje mobilnih aplikacija
  • Dizajn mobilnih aplikacija
  • Poduzetništvo
Kroz edukaciju, polaznici će pod vodstvom stručnih predavača naučiti dizajnirati i programirati aplikacije za mobilne uređaje temeljene na Android platformi te naučiti osnovne poduzetničke vještine koje će im olakšati buduće potencijalno samozapošljavanje i pristup tržištu rada. Nadalje, polaznici će biti upoznati s primjerima dobre prakse, a  njihov praktični rad, odnosno razvijene mobilne aplikacije, bit će predstavljene široj javnosti putem on-line tržišta. Program će biti verificiran od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i upisuje se u radnu knjižicu.Troškovi edukacije financirani su iz Projekta, odnosno edukacija je besplatna za sve polaznike.

Plakat, letak i prijavni obrazac možete preuzeti ovdje.