Inspire Me konferencija Osijek

Inspire Me konferencija Osijek

Inspire Me konferencija Osijek

Inspire Me konferencija održat će se 3. ožujka na Ekonomskom fakultetu, a za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, za poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca (menadžera, poduzetnika, sportaša, umjetnika i dr.), informiranje o mogućnostima realizacije vlastitih ideja, upoznavanje s novim tehnologijama, te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima iz različitih struka.
U Osijek dolaze poznati govornici i predavači - Nikola Žinić, kreativni direktor i suosnivač agencije Bruketa & Žinić OM, jedne od najnagrađivanijih reklamnih agencija u jugoistočnoj Europi, Bruno Šimleša, TV voditelj i autor knjiga Ljubavologija i Škola života, jednih od najprodavanijih knjiga na ovim područjima, Manuela Šola, osnivačica Komunikacijskog laboratorija, vodeće komunikacijske agencije u regiji, Mia Biberović (Netokracija), Ivor Bihar (Mediatoolkit), Sandi Imerović (fitness coach), Ivica Kruhek (Marker)... Predavanja i radionice će održati i Denis Sušac, Davor Banović, Karlo Konig, Marko Štefanek, Boris Rauš, Mara Majstorović, a organizatori uskoro najavljuju i nove predavače.
 
Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca - poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i dr., koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva.
                                           
Paralelno s glavnim dijelom programa održavaju se i specijalizirane radionice, za manje grupe, u kojima će vodeći profesionalci iz Hrvatski i šire, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati s određenim područjem (financije, marketing, IT, prodaja, event management, lifestyle i dr.).
 
Inspire Me konferencija održat će se 3. ožujka, od 10:00 do 18:00 sati, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Nakon formalnog, slijedi i neformalni dio (20:00-22:00 sati) konferencije koji će osim predavača i sudionika konferencije, ugostiti i uspješne poduzetnike, nakon čega slijedi networking u cilju razmjene iskustava i povezivanja sudionika.
 
Inspire Me u Osijeku organziraju Start-Up udruga, Ekonomski fakultet Osijek i Poduzetnički portal eCroatia.
 
Više informacija o konferenciji, predavačima i prijavama pratite na web stranicama konferencije: www.inspiremekonferencija.com, pošaljite upit na inspire.me.konferencija@gmail.com ili pratite na facebook stranicama. Promotivnu cijenu ulaznica za konferenciju u Osijeku možete iskoristiti do 18.02., a mogu se kupiti preko linka.
                                                                                                             
Konferencija je ranije održana u Rijeci (11/2016) i Puli (12/2016), a sudjelovalo je preko 500 sudionika. Neki od dosadašnjih govornika i predavača bili su: Miljenko Vaić (Nestle), Ivo Usmiani (JGL), R. Michael Anderson, Andrey Shtylenko, Stevica Kuharski, Davor Jurkotić, Andrea Andrassy, Jan Kerekeš i dr.
 
Nakon Osijeka, slijede izdanja konferencije u Zadru i Zagrebu, a potom su predviđena gostovanja u većim gradovima JI Europe.