IT Services Hungary zapošljava!

Dana 18. srpnja na Elektrotehničkom fakultetu Osijek u sklopu projekta "U korak s globalnim trendovima za usklađenost s aktivnom politikom tržišta rada" s početkom u 10:00 sati gospodin Buda Zalay, voditelj centra za usluge IT Services Hungary Kft. sa sjedištem u Pečuhu (buda.zalay@t-systems.com) održati će prezentaciju i predstavljanje IT Services Kft.  sa svrhom identificiranja potencijalnog osoblja za novi prekogranični centar koji namjeravaju otvoriti u Hrvatskoj. 
Mađarski IT Services dio je njemačkog T-Systems International i osigurava usluge u području informacijskih tehnologija najvećim europskim multinacionalnim kompanijama iz svojih ureda u Budimpešti, Debrecenu, Pečuhu i Segedu. 2008.god. dobitnici su nagrade Investitor godine, te od tada neprestano šire svoju djelatnost.

Na prezentaciji će biti navedeni uvjeti koje bi potencijalni kandidati morali zadovoljiti. Budući da je riječ o rasponu profila zanimanja, potencijalni kandidati mogu biti sa srednjom školom, odnosno završenim fakultetom, primarno se traži znanje/poznavanje njemačkog jezika i/ili engleskog jezika, kao i interes, odnosno znanje informatike, ovisno o kojoj razini radnog mjesta je riječ. Postoji mogućnost dodatnog obrazovanja (u informatici, jeziku) za kvalitetne kandidate. Prijave se podnose isključivo elektronski, a detaljnije informacije dostupne su na www.it-services.hu/jobs (job offers manu option).

U sklopu ovog događanja, Darija Krstić, voditeljica Centra za poduzetništvo Osijek održati će i predstavljanje projekta "GPS – Alternativno tržište rada uz Dravu. 

Prezentacija je otvorenog tipa. Radujemo se Vašem dolasku!