Javni poziv OBŽ-a za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva

Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva

Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva

Osječko-baranjska županija objavila je javne pozive za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva jedinicama lokalne samouprave za gospodarsku i komunalnu infrastrukturu.
Javni pozivi za dodjelu potpora za poticanje razvoja poduzetništva odnose se na potpore za savjetovanje poduzetnika, informiranje i obrazovne aktivnosti te za razvoj i primjenu inovacija i novih proizvoda. Ujedno je najavljeno kako će 13. veljače biti objavljen novi javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja na području Osječko-baranjske županije u 2017. godini.

Navedeni javni pozivi bit će otvoreni do utroška sredstava planiranih u županijskom proračunu za 2017. godinu, a najkasnije do 1. ožujka 2017. godine. Inače, za ovu namjenu u Proračunu planirano je ukupno 1.345.000 kuna, i to za potpore za savjetovanje poduzetnika 70.000 kuna, informiranje i obrazovne aktivnosti 360.000 kuna, razvoj i primjenu inovacija i novih proizvoda 85.000 kuna, pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja 600.000 kuna te za promotivne aktivnosti 230.000 kuna.

Sve javne pozive možete pronaći na mrežnim stranicama Osječko-baranjske županije.

Izvor: osijek031.com