KulenDayz 2014. - najava

KulenDayz 2014 najava

KulenDayz 2014 najava

KulenDayz IT Innovation Conference svojim jedinstvenim stilom već šesti put privlači informatičare iz regije i svijeta na vikend ispunjen kvalitetnim predavanjima, korisnim radionicama i, prije svega, dobrom atmosferom u slavonsko-baranjskom kraju. Microsoftova zajednica informatičkih stručnjaka (MSCommunity), Poduzetnički inkubator BIOS i Osijek Software City organiziraju slijed od čak 50 predavanja besplatnih za prijavljene sudionike.
Predavanja ovogodišnjih KulenDayza podijeljena su u više dijelova: napredno programiranje, baze podataka, ITPro, project management, cloud, mobilne tehnologije i web razvoj. Također je organiziran Otvoreni dio (Open Session) gdje sudionici sami kreiraju sadržaj o kojem žele čuti više.
Konferencija započinje u petak, 5. rujna 2014. godine, kada su na rasporedu cjelodnevne radionice iz informatike i project managementa. U subotu, 6.rujna odvija se glavni dio konferencije s predavanjima u dvoranama BIOS-a, a popodne je rezervirano za predavanja u autentičnom okruženju seoskog gospodarstva Orlov Put u Bilju.

Nakon preslušanih predavanja i posjećenih radionica, nedjelja, 7. rujna, posvećena je avanturi pod nazivom “GPS gastro hunt”. Sudionici će imati priliku družiti se i podijeliti iskustva s kolegama iz struke, a pri tome se zabaviti. Posebnost konferencije KulenDayz je u opuštenoj atmosferi gdje se potiče aktivno sudjelovanje sudionika u predavanjima, promicanje slavonsko-baranjskog kraja i pregršt inovativnih tema s područja informacijskih tehnologija. Mnoga predavanja odvijaju se po principu “kreda i ploča”, metoda bez projektora i uvježbanih prezentacija u privatnoj atmosferi gdje je svako pitanje dobrodošlo.

Novost ove godine su KulenDayzKidz: prva IT konferencija za djecu. Cilj cjelodnevne radionice je djeci pobuditi interes za informatiku, pokazati zanimljive tehnologije, korisne aplikacije i naučiti trikove o sigurnosti na internetu.

Uspjeh prošlogodišnjih KulenDayza pokazao je da postoji volja i želja za ovakvim tipom konferencije u regiji. S više od 300 sudionika popunjena su sva mjesta i izniman uspjeh bio je veliki poticaj za ponovnu organizaciju IT konferencije ovog tipa.

Informacije, cijene i novosti o KulenDayzima možete pratiti na službenoj web stranici konferencije, Facebooku i Twitteru.