KulenDayz 2013

Petu godinu zaredom u Slavoniji će se okupiti informatički stručnjaci kako bi razmijenili specifična tehnološka znanja i vještine s predstavnicima lokalne IT zajednice.
Microsoft Community Osijek i Poduzetnički inkubator BIOS Osijek s potporom Osijek Software City-ja organiziraju petu po redu IT konferenciju KulenDayz 2013. Konferencija će se održati od 13. do 15. rujna u Osijeku i Bilju. Konferencija udružuje vodeće IT stručnjake iz regije i lokalnu IT zajednicu, a specifična je po opuštenim predavanjima tijekom kojih se ideje i tehnologije predstavljaju tijekom vikenda ispunjenog zanimljivim prezentacijama u prirodi, izvan uobičajenih konferencijskih dvorana.

Za petak, 13. rujna, predviđen je predkonferencijski dan, tijekom kojeg su na rasporedu cjelodnevne radionice s temama Project Management, SQL Server 2012, Windows Phone i Private Cloud. 

U subotu počinje glavni konferencijski program, slijedom od preko 40 predavanja podijeljenih u pet cjelina: Advanced Development,Databases/BI, IT Pro, Project Management i Web/Mobile. 

Uz uobičajena predavanja, bit će održan i Open session, tijekom kojeg sudionici sami oblikuju sadržaje.

Konferencija završava u nedjelju, 15. rujna, izletom i druženjem u Aljmašu u vinariji Janečić, gdje će domaćini organizirati kušanje vina i upoznati posjetitelje s procesom njegove proizvodnje te obilazak Iloka.