Mobile App Acceleration Camp

Mobile App Acceleration Kamp je inicijativa osmišljena kako bi pomogla talentiranim timovima razviti uspješnu mobilnu aplikaciju ili igru kroz App Campus program. Ono što dajemo polaznicima je tehnička, poslovna i financijska potpora, koja će im pomoći izgraditi sjajnu aplikaciju za Windows Phone Store.
Kako bi se kvalificirali za Mobile App Acceleration Camp, vaš tim mora posjedovati sljedeće minimalne vještine:
Dizajn: Kako bi izgradili sjajnu aplikaciju, morate pažljivo isplanirati korisničko iskustvo i svaki detalj sučelja.
Mobilni razvoj: Trebate nekoga tko zna kako razvijati za Windows Phone 8 /Windows 8.
Poslovne vještine i marketing: Želimo vam pomoći izgraditi tvrtku, a ne samo aplikaciju. Zato tim treba nekoga tko može osmisliti poslovni model i provesti marketinšku kampanju za aplikaciju.

Mobile App Acceleration Camp tim, koji uključuje članove tima i mentore istaknute na stranici, će pregledati prijave koje su predali timovi zainteresirani za pohađanje Mobile App Acceleration Camp-a te će odabrati one koji imaju pravo sudjelovati. Prostor je ograničen, pa čak i oni koji ispunjavaju sve kriterije ne moraju biti izabrani. Izbor je isključivo rezultat slobodne procjene Mobile App Acceleration Camp tima.

Svi odabrani timovi će biti pozvani da se pridruže BizSpark programu i ostvare njegove pogodnosti: besplatan pristup Microsoft alatima, uključenje u mrežu Microsoft Developera, odobrenje za korištenje Azure platforme i besplatan Dev Center račun, koji omogućuje timovima predaju aplikacija koje će biti objavljene u Windows i Windows Phone trgovinama.

Timovi čije prijave budu prihvaćene od strane AppCampus izbornog odbora će dobiti:
  • bespovratna sredstva u iznosu od 20.000, 50.000 do 70.000 eura, gdje će točan iznos odrediti AppCampus prema svojoj slobodnoj procjeni;
  • usavršavanje u mobilnoj tehnologiji, dizajnu i uporabljivosti te
  • marketinšku podršku od Microsofta, Nokia-e i AppCampus-a.
http://www.f6s.com/mobileappaccelerationcamp13osijek1/info
http://appcampus-ceemc.azurewebsites.net/date&location.html