Na EFOS-u održana Business in Practice konferencija

Business in Practice konferencija, EFOS, 23.10.2017.

Business in Practice konferencija, EFOS, 23.10.2017.

Business in Practice jednodnevna je konferencija u organizaciji najveće međunarodne organizacije mladih AIESEC, a namijenjena je povezivanju studenata i poslodavaca kroz interaktivne radionice, panele i govore Keynote Speakera. Ogranak AIESEC-a, Lokalni odbor AIESEC Osijek doveo je jučer, 23.10.2017., Business in Practice konferenciju i u Osijek, a tema konferencije bila je Poduzetništvo.

Voditelj konferencije te moderator panela bio je Nandino Lončar (Inchoo), a sudionici panela bili su: Iva Soldo (BambooLab), Jean-Pierre Maričić (BIOS), Damir Podhorski (Escape), Denis Sušac (Mono Software, predsjednik Osijek Software City-ja), Ana Raguž (Impact Hub Zagreb) te Julia Perić (EFOS). Keynote Speaker bila je Tina Lee Odinsky Zec iz Impact Hub-a Zagreb.

Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. prepoznao je važnost ove konferencije na kojoj su studenti iz prve ruke mogli saznati kako pokrenuti vlastiti posao i realizirati vlastitu poduzetničku ideju, koji su izazovi s kojima se poduzetnici susreću na tom putu te koja je uloga poduzetništva kao takvog za lokalnu zajednicu, te je bio jedan od sponzora konferencije. Naš kolega, Jean-Pierre Maričić, osim sudjelovanja na panelu, održao je i radionicu na kojoj su studenti predlagali i osmišljavali nove usluge i/ili poboljšanje postojećih usluga za stanare BIOS-a.