Obavijest o seriji pripremnih radionica za Javni poziv „Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu“

Javni poziv „Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu“

Javni poziv „Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira seriju pripremnih radionica za Javni poziv „Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu“ namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.
Trajno otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijski prioritet 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifični cilj 3d2 „Povećana inovativnost MSP-ova“.

Cilj ovog Poziva je podržati projekte usmjerene ka novim proizvodima i uslugama s višom i visokom dodanom vrijednošću koje imaju pozitivan učinak na poslovne rezultate i rast poduzeća te s tržišnim potencijalom na međunarodnoj razini.

U Osijeku će se radionica održati u velikoj Vijećnici Županijske komore Osijek, 09. veljače (četvrtak) 2017. godine s početkom u 11:00 sati na adresi Europska avenija 13 (HGK).

Obavijest o načinu podnošenja prijava na radionice nalazi se na poveznici http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1318.