Objavljen drugi krug natječaja za Light Concept projektne prijedloge

Drugi krug natječaja za dostavu projektnih prijedloga (B Light)

Drugi krug natječaja za dostavu projektnih prijedloga (B Light)

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik projekta "Fostering value added business cooperation between SMEs operating on different sides of the Hungary-Croatia border" ("B Light") u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020 objavila je drugi krug natječaja za dostavu projektnih prijedloga (Light Concept) za suradnju malih i srednjih poduzeća u pograničnom području Mađarska-Hrvatska.
Drugi krug natječaja za Light Concept projektne prijedloge otvoren je do 18. lipnja 2018. godine, a kontakt za poduzetnike s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije je Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje.

Cilj projekta je omogućiti razvoj malih i srednjih poduzetnika kroz poslovnu suradnju, a putem: zajedničke proizvodnje, razvoja tehnologije i usluga, opskrbnih lanaca, zajedničkog tržišta i planiranja budućeg zajedničkog ulaganja. Uvjet za prijavu projekta je partnerstvo najmanje jednog partnera poduzetnika iz Hrvatske i najmanje jednog partnera poduzetnika iz Mađarske.

U drugom krugu natječaja poduzetnicima je na raspolaganju ukupno 3.050.000,00 EUR-a iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Detaljni opis natječaja, uključujući prihvatljiva područja, uvjete i pravila za prijavu te informacije o selekcijskom procesu, nalazi se u Uputama za prijavitelje (Guidelines for Applicants).

Obrazac za prijavu Light Concept te svi ostali dokumenti i informacije mogu se pronaći na web stranici RRA SiB www.slavonija.hr

Kontakt za dodatne informacije: ruzica.simon@obz.hr