Održan 3. Business Café Slavonija

3. Business Café Slavonija

3. Business Café Slavonija

U Osijeku se jučer održao 3. Business Café Slavonija u restoranu "Kod javora", a tema eventa je bila "Vizijom do uspjeha".

Business Café predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla.

Govornici na 3. Business Caféu su bili: Zrinka Vlašić - uspješna mlada poduzetnica iz obiteljske tvrtke Air Pannonia, Zvonko Popović - vlasnik tvrtke Kanaan iz Donjeg Miholjca, Matias Knežević - jedan od vlasnika Pitaya Solutions, tvrtke mladih poduzetnika koji su izumili Solarni tuš, Mario Hak - voditelj odjela Porezne uprave Područni ured Slavonija i Baranja i Kristina Ercegović - idejna začetnica Business caféa i vlasnica tvrtke Zaokret koja je jučer proslavila 6. rođendan.

Naša djelatnica Tihomira Klobučar je sudjelovala na eventu i na taj način pružila podršku našem stanaru, tvrtki Pitaya solutions d.o.o., koja je bila jedan od govornika i primjer kako mladi ljudi hrabro slijede svoje snove i postižu velik uspjeh, kako u Hrvatskoj, tako i šire.

(Fotografija preuzeta sa stranice: Business Café)