Održana javna tribina "EU politike za dobro upravljanje - izazovi i mogućnosti korištenja EU fondova"

Javna tribina

Javna tribina "EU politike za dobro upravljanje - izazovi i mogućnosti korištenja EU fondova"

Ured zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić u suradnji sa županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem organizirao je javnu tribinu "EU politike za dobro upravljanje - izazovi i mogućnosti korištenja EU fondova" koja se održala u petak 20. listopada 2017. godine u prostorijama velike vijećnice Osječko-baranjske županije s početkom u 10:00 sati.
Cilj tribine bio je na jednom mjestu okupiti gradonačelnike, načelnike, poduzetnike, pripadnike nevladinih organizacija i druge zainteresirane građane s područja Osječko-baranjske županije kako bi kroz dvosmjernu komunikaciju podigli svijest o mogućnostima korištenja EU fondova s ciljem podizanja razine razvijenosti gradova i općina s područja Županije.

Javna tribina bila je koncipirana u dva dijela, u prvom dijelu zastupnice Maletić je održala predavanje o primjerima dobre prakse te konkretnim natječajima koji su trenutno otvoreni na razine EU, nakon čega su u drugom dijelu svi posjetitelji mogli postavljati pitanja, iznositi prijedloge te sudjelovati u raspravi. 

Na predavanju i raspravi sudjelovala je i predstavnica BIOS-a, Maja Galić.