Održana uvodna konferencija za DORIBIS Network

doribis network

doribis network

11. srpnja 2014. godine u novouređenoj konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Osvit održana je uvodna konferencija projekta DORIBIS Network. Ovaj vrlo dobro posjećeni događaj prvi je korak u realizaciji projekta.

Goste su na početku pozdravili partneri: gradonačelnik Donjeg Miholjca Zoran Kovač, načelnik Općine Magadenovac Stjepan Živković, predstavnik Županijskog vijeća Miroslav Varga te predstavnik Grada Osijeka Igor Galir.

Na konferenciji su predstavljeni ciljevi projekta, njegova vrijednost i sufinanciranje od strane Europske unije, kao i aktivnosti predviđene projektom te razlozi za upuštanje u ovakvu vrstu suradnje. Predstavnici partnera na projektu – Miholjačkog poduzetničkog centra, Poduzetničkog inkubatora BIOS, Poduzetničkog inkubatora OSVIT i Općine Magadenovac naglasili su važnost ovakve suradnje u današnje vrijeme i uz današnje trendove.

U nastavku dana održan je i kick-off meeting s predstavnicima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije na kojem je dogovoren način buduće suradnje na projektu.