Održana završna konferencija projekta "Razvoj zaokruženog koncepta za potporu inovativnom i tehnološki orijentiranom poduzetništvu BIC-Vukovar"

Završna konferencija projekta

Završna konferencija projekta "Razvoj zaokruženog koncepta za potporu inovativnom i tehnološki orijentiranom poduzetništvu BIC-Vukovar"

29. rujna 2016. godine se u Vukovaru održala završna konferencija projekta "Razvoj zaokruženog koncepta za potporu inovativnom i tehnološki orijentiranom poduzetništvu BIC-Vukovar".
Na konferenciji su prezentirane provedene aktivnosti projekta i ostvareni rezultati, a prezentirane su i aktualne mjere i natječaji za razvoj poduzetništva.

Projekt je financiran bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 21.293.090,71 kn, od čega je EU financirala 84,85%, odnosno 18.069.316,77 kn, a ostatak je osiguran od strane Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara. Nositelj projekta je Grad Vukovar, a provedba aktivnosti trajala je od 30. rujna 2014. do 30. rujna 2016. godine.

Konferenciji su prisustvovali i djelatnici BIOS-a, direktor Jean-Pierre Maričić i Jelena Simunić Iljkov.