Otvorene prijave za nastup hrvatskih tvrtki na 25. Osječkom proljetnom sajmu od 2. do 4. ožujka 2018. godine

Izvor: www.hgk.hr

Izvor: www.hgk.hr

U skladu s planom promocije gospodarstva u Republici Hrvatskoj HGK Osijek organizira nastup hrvatskih tvrtki na 25. Osječkom proljetnom sajmu od 2. do 4. ožujka 2018. na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku.

Sajamska priredba programski obuhvaća proizvodnju sjemenskog i sadnog materijala, ratarstvo, povrtlarstvo, ekološku poljoprivredu, hortikulturu, voćarstvo, šumarstvo, strojeve i opremu za poljoprivredu i šumarstvo, stočarstvo, pčelarstvo, opremu za pčelarstvo, kemiju u poljoprivredi, prehrambene proizvode, trgovinu, obrtništvo i ostalo. Uz prezentaciju roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika i OPG-ova, sajam je i prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih skupina, tematskih asocijacija i udruga.

Opširnije o sajmu možete pronaći na stranici www.os-sajam.hr.

Pozivamo tvrtke da ispunjenu anketu o zainteresiranosti (koja se nalazi ispod teksta) pošalju na jradic@hgk.hr ili faxom na broj 031/223-824. Iznos sufinanciranja bit će poznat nakon što se prikupe i obrade prijave zainteresiranih tvrtki.

Rok za dostavu traženih podataka jest 20. siječnja, a kontakt osoba u ŽK Osijek je Jelena Radić kojoj se možete obratiti na broj telefona 031/223-821 ili e-mail: jradic@hgk.hr.