NovostiU tijeku je Eurostars radionica "Od ideje do projektne prijave"

U BIOS-u se upravo održava Eurostars radionica "Od ideje do projektne prijave" koju vodi nacionalni koordinator projekata EUREKA/Eurostars iz HAMAG-BICRO-a, Vedran Đidara.

Čitaj više

Održano informativno predavanje o GDPR-u za BIOS-ove stanare

BIOS je za svoje stanare održao informativno predavanje o usklađivanju s Općom uredbom o zaštiti osobnih prava (GDPR). Predavanje je održao Jean-Pierre Maričić te našim stanarima pružio osnovne informacije o obvezama poslovnih subjekata koji prikupljaju i obrađuju osobne podatke.

Čitaj više

EUROSTARS radionica "Od ideje do projektne prijave", BIOS, 18.5.2018.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom BIOS vas poziva na Eurostars radionicu - „Od ideje do projektne prijave“ koja će se održati u petak, 18. svibnja 2018. godine s početkom u 11:00 sati u konferencijskoj dvorani A objekta Poduzetničkog inkubatora BIOS.

Čitaj više

Najava: EWOB BUSINESS HACKATHON

U BIOS-u se danas održala press konferencija koja je najavila najveće studentsko natjecanje u Osijeku.

Čitaj više

Besplatna radionica za žene poduzetnice

Danas se u konferencijskoj dvorani A Poduzetničkog inkubatora BIOS u vremenu od 18:00 do 20:00 sati održava besplatna radionica za žene poduzetnice o važnosti vizualnog identita tvrtke.

Čitaj više

Radni posjet Zadru

Ovih dana vrijedno smo radili i usvajali nova znanja od kolega iz Zadra koji se bave istim poslom kao i mi, a u tome su vrlo uspješni i inovativni.

​Predstavnica BIOS-a, Tihomira Klobučar, posjetila je COIN Coworking Zadar i Inovativni Zadar (Poduzetnički inkubator Zadar) gdje se, tijekom radnih sastanaka, upoznala s načinom poslovanja i primjerima dobre prakse navedenih potpornih institucija.

Čitaj više

EUROSTARS radionica "Od ideje do projektne prijave", Zagreb, 4.5.2018.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Tehnološkim parkom Zagreb vas poziva na Eurostars radionicu - „Od ideje do projektne prijave“ koja će se održati u petak, 4. svibnja 2018. godine s početkom u 13:00 sati u prostorijama Tehnološkog parka Zagreb - Velesajam.

Čitaj više

Informativna radionica drugog poziva CBC Hrvatska-Srbija

Predstavnici BIOS-a, Maja Galić i Ivo Koški, sudjeluju danas na informativnoj radionici drugog poziva natječaja prekogranične suradnje INTERREG IPA CBC Croatia-Serbia 2014-2020 koja se održava u Iloku.
​ 
Čitaj više

Objavljen drugi krug natječaja za Light Concept projektne prijedloge

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik projekta "Fostering value added business cooperation between SMEs operating on different sides of the Hungary-Croatia border" ("B Light") u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020 objavila je drugi krug natječaja za dostavu projektnih prijedloga (Light Concept) za suradnju malih i srednjih poduzeća u pograničnom području Mađarska-Hrvatska.
Čitaj više

S LINK obrt za računalne djelatnosti, vl. Vedran Stapić

Obrt za računalne djelatnosti.
​ 
Čitaj više

Posjet polaznika programa edukacije Leadership Wisconsin

Poduzetnički inkubator BIOS je jučer, u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Osijeku i Centrom za poduzetništvo Osijek, bio domaćin polaznicima programa edukacije Leadership Wisconsin. 
 
Čitaj više

Kreativna riznica 2018.

Predstavnica BIOS-a, Tihomira Klobučar, sudjelovala je na događanju koje promiče i naglašava važnost kreativne industrije za cjelokupnu zajednicu. Kreativna riznica u svom ovogodišnjem programu ima velik broj predavanja, interaktivnih radionica, javnih rasprava, okruglih stolova i dr. aktivnosti koje prate širok spektar tema zanimljivih osobama koje se bave kreativnim industrijama kao i onima koji tek žele pokrenuti vlastiti posao.

Čitaj više

Održan forum na temu "Poduzetničko okruženje u SAD-u i Hrvatskoj"

Predstavnik BIOS-a, Jean-Pierre Maričić, sudjelovao je 17. travnja na forumu na temu "Poduzetničko okruženje u SAD-u i Hrvatskoj" koji su organizirali Centar za poduzetništvo Osijek, Ekonomski fakultet u Osijeku i Hrvatska udruga poslodavaca (Područni ured Osijek).
Čitaj više

Objavljen javni poziv "Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)", Referentna oznaka: KK.03.2.1.14 namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima.

Čitaj više

Sudjelovali smo na završnoj konferenciji projekta COWORKMed

Predstavnica BIOS-a, Tihomira Klobučar, sudjelovala je jučer na završnoj konferenciji projekta COWORKMed koja se održala u Tehnološkom parku Zagreb.

Čitaj više
Prva stranicaPrethodna stranica1/18Sljedeća stranicaZadnja stranica