NovostiOtvoren natječaj EEPA - Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2018.

"Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2018" (European Enterprise Promotion Awards - EEPA 2018) je priznanje kojim Europska komisija svake godine nagrađuje projekte/inicijative koje s ciljem poticanja poduzetništva i razvoja malog gospodarstva, provode javna tijela samostalno ili u javno-privatnom partnerstvu s poduzetnicima.
Čitaj više

Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“ namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima (MSP) za poboljšanje njihovog poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti MSP-a kroz početna ulaganja u izgradnju i/ili opremanje poslovnih jedinica.

Čitaj više

Besplatan Wi-Fi za građane Europe - WiFi4EU

Europska komisija u okviru programa WiFi4EU želi promicati uvođenje besplatnog Wi-Fi-a za građane i posjetitelje u javnim prostorima diljem Europe, kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstvene ustanove i muzeji.

Čitaj više

Objavljen godišnji plan poziva na dostavu projektnih prijedloga sufinanciranih iz Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" 2014.-2020.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. objavljuje indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2018. godinu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., radi informiranja i pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja.

Čitaj više

Obavijest o pozivu na dostavu projektnih prijedloga "Certifikacijom proizvoda do tržišta"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u svojstvu Posredničkog tijela razine 1, objavljuje sljedeću obavijest vezano za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Certifikacijom proizvoda do tržišta“, referentnog broja: KK.03.2.1.08.

Čitaj više

Erasmus za mlade poduzetnike

Udruga Informo iz Vodnjana koja djeluje kao posrednička organizacija programa "Erasmus za mlade poduzetnike" provodi projekt "YEIM" (Young entrepreneurs in motion).

Čitaj više

Najava AIRTRAVEL Hackathona

AIRTRAVEL HACKATHON organizira tvrtka TMC Solutions zajedno s partnerima IN2, Infobip, CEE Travel Systems i Travelport-om.

Hackathon se odvija u sklopu Innovation Conference koja se održava od 31.1. do 1.2.2018.
 
Čitaj više

Otvorene prijave za nastup hrvatskih tvrtki na 25. Osječkom proljetnom sajmu od 2. do 4. ožujka 2018. godine

U skladu s planom promocije gospodarstva u Republici Hrvatskoj HGK Osijek organizira nastup hrvatskih tvrtki na 25. Osječkom proljetnom sajmu od 2. do 4. ožujka 2018. na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku.

Čitaj više

Otvoren natječaj za dostavu projektnih prijava u EUREKA program 2018.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje zajednički poziv za međunarodne suradničke projekte u 2018. godini za sufinanciranje projekata sredstvima iz programa EUREKA.

Čitaj više

Sretan Božić i uspješna 2018. godina!

Uprava BIOS-a svim svojim stanarima, partnerima i suradnicima želi sretan Božić i uspješnu 2018. godinu!
Čitaj više

Održan božićni domjenak u BIOS-u za stanare i poslovne suradnike

Tjedan iza nas obilježili su božićni domjenci i slavljeničko raspoloženje, a BIOS je ove godine za svoje stanare, partnere, gradsku upravu i direktore gradskih tvrtki organizirao božićni domjenak u suradnji s osječkim food blogerima koji su se tom prilikom predstavili osječkoj javnosti ispred inicijative Cook Club Osijek. Ovom im se prilikom zahvaljujemo na velikom trudu i prefinoj hrani!
Čitaj više

U BIOS-u održana konferencija "Mogućnosti financiranja za poduzetnice"

Na konferenciji "Mogućnosti financiranja za poduzetnice" održanoj 7. prosinca u Coworking prostoru Poduzetničkog inkubatora BIOS sudjelovalo je stotinjak žena iz Slavonije i Baranje.

Čitaj više

Najava besplatne konferencije "Mogućnosti financiranja za poduzetnice" (BIOS, 7.12.2017.)

U četvrtak, 7. prosinca u Poduzetničkom inkubatoru BIOS u Osijeku održat će se konferencija "Mogućnosti financiranja za poduzetnice". Konferencija je namijenjena poduzetnicama i onima koje će to tek postati. Počinje u 12, a završava u 16.30 sati.

Čitaj više

Sudjelovali smo na predavanju Ingrid Vanderveldt "Making the impossible, possible"

Ekonomski fakultet ugostio je 04. prosinca 2017. godine Ingrid Vanderveldt - osnivačicu i predsjednicu pokreta "Empowering a Billion Women by 2020" (EBW2020). EBW2020 prva je zajednica koja ženama pruža alate, obrazovanje i globalnu mrežu koja im pomaže postati uspješnim lidericama i poduzetnicama.

Čitaj više

U Našicama održana radionica HAMAG BICRO-a o ESIF financijskim instrumentima

HAMAG BICRO, u suradnji s Našičkom razvojnom agencijom NARA, održao je 30. studenog 2017. godine u Našicama radionicu za predstavnike poduzetničkih potpornih institucija o ESIF financijskim instrumentima. Radionici je ispred Poduzetničkog inkubatora BIOS prisustvovala Tihomira Klobučar. Okupljene su pozdravili gradonačelnik Grada Našice, Josip Miletić, te član Uprave HAMAG BICRO-a, Mario Turalija. Prezentaciju su održali Tomislav Pašalić, ravnatelj financijskog sektora u HAMAG BICRO-u i Sabina Cvitan.
Čitaj više
Prva stranicaPrethodna stranica1/17Sljedeća stranicaZadnja stranica