Predstavnici Svjetske banke održali radni sastanak u BIOS-u

Radni sastanak s predstavnicima Svjetske banke

Radni sastanak s predstavnicima Svjetske banke

Delegacija Svjetske banke na čelu s novom direktoricom, Elisabettom Capannelli, posjetila je u petak 08. rujna 2017. godine Poduzetnički inkubator BIOS. Predstavnici Svjetske banke na terenu žele upoznati što više poduzetnika i poduzetničkih potpornih institucija, kako bi direktno saznali s kojim se preprekama poduzetnici susreću i dobivena saznanja uključili u novu strategiju za Hrvatsku za naredno programsko razdoblje.

Uvodnu riječ je održao direktor BIOS-a, Jean-Pierre Maričić, te je u sklopu nje ukratko predstavio BIOS i usluge koje se nude stanarima i poduzetnicima početnicima. Među okupljenima su, uz djelatnike BIOS-a, bili i predstavnici tvrtki koje su BIOS-ovi stanari te nekoliko tvrtki, članica Udruge Osijek Software City.

Predstavnici Svjetske banke zahvalili su okupljenima, posebice predstavnicima tvrtki, na sudjelovanju i dobivenim informacijama o poslovnim izazovima s kojima se susreću, a koje će im uveliko pomoći pri kreiranju nove strategije za Hrvatsku, posebice za područje Slavonije.