Predstavljena verzija 2.0 aplikacije eGap

U prostorijama osječkog Poduzetničkog inkubatora BIOS, predstavljena je poboljšana verzija aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje, eGAP 2.0. 
Što donosi eGAP u verziji 2.0?
Internet aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje eGAP doživjela je čitav niz promjena, a sada je dostupna i u poboljšanoj verziji 2.0, pod istim imenom i na istoj adresi . U novoj verziji eGAP aplikacije, fokus je na pozitivnijem iskustvu korisnika te korištenju na svim raspoloživim platformama od osobnih računala, tableta pa sve do pametnih telefona nove generacije.
Poboljšano korisničko iskustvo
Sve pozive korisnika, pitanja sa prezentacija i mailove s upitima uzeli smo u obzir kako bi kreirali bolje i učinkovitije korisničko suèelje, a s ciljem lakšeg i još bržeg korištenja eGAP aplikacije. Proširili smo prostor koji donosi informacije te na taj naèin u prvi plan postavili rezultate rada naših korisnika. Izbornik je ostao na istom mjestu, filter za prikaz podataka prvi je dodatno poboljšan, a svi korisni izvještaji sada se nalaze u donjem dijelu ekrana.
Krvna slika poljoprivrednog gospodarstva - eGAP naslovnica
Naslovnica je doživjela potpuno novi oblik. Nakon prijave na eGAP, korisnici odmah pred sobom, sve infomacije koje čine presjek stanja gospodarstva, imaju na jednom mjestu - od strukture nasada, rezultata berbe/žetve, dinamike aktivnosti do stanja resursa i zadnjih aktivnosti. Jednostavno prikazane mnoge korisne informacije - sve na jednom ekranu.
Dizajn primjenjiv na svim uređajima
eGAP je doživio i ozbiljna poboljšanja u cilju korištenja na uređajima nove generacije; mini prijenosnicima, tablet računalima i najrazličitijim smartphone uređajima. Sada, kada je brzi internet prisutan gotovo svugdje, a bez ovisnosti o žicama, korisnici podatke o proizvodnji mogu unositi dok rade u svom traktoru, kao što šalju poruku ili obavljaju poziv.
Tehnologija na ovaj način ispunjava svoje osnovne funkcije - optimizaciju procesa te uštedu vremena i novca.
Malim proizvođačima potpuno besplatno korištenje
S novom verzijom nema više funkcionalnih ograničenja u besplatnoj verziji aplikacije, tako da sada svi mogu koristiti napredne opcije vezane primjerice za integriranu proizvodnju ili GlobalGAP certifikate. Kreirani su i dodatni izvještaji/opcije unutar unosa podataka.

Sve navedene dodatne mogućnosti i učinjene izmjene usmjerili smo prema sloganu naše aplikacije: eGAP, jednostavno i korisno.

Sve dodatne informacije o projektu možete saznati na mail info@egap.hr ili na besplatni telefon 0800 555 660