Prijavite se na Zagreb Connect i konferenciju poslovnih anđela EBAN Winter University 2016.

EBAN Winter University 2016

EBAN Winter University 2016

EBAN Winter University 2016 najveća europska konferencija poslovnih anđela koja se održava u Zagrebu 29. i 30. studenog 2016., postat će središnje mjesto okupljanja za sve poduzetnike, investitore, poslovne anđele i startup entuzijaste iz svih dijelova Europe i svijeta. Dva dana konferencije donosi predavanja, panele i govore najvećih stručnjaka startup industrije, priliku za networking te uvid u najnovije trendove na tržištu.
Neizostavan dio konferencije je i startup natjecanje Zagreb Connect koje će prijavljenim timovima omogućiti vidljivost na globalnoj razini. Prijava se vrši preko obrasca na stranici, a svi zainteresirani imaju vremena prijaviti se do 01. rujna 2016.

Strateški partneri konferencije su Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Izraelska ambasada koja na konferenciju dovodi i tri visoko rangirana govornika koji će se aktivno uključiti u program te mentoriranje finalista Zagreb Connecta.

Svaki prijavljeni tim na Zagreb Connectu moći će se predstaviti u službenoj brošuri konferencije koja će se distribuirati poslovnim anđelima diljem svijeta, a 20 najboljih prezentirat će svoje ideje pred 1700 sudionika konferencije uključujući 400 poslovnih anđela i investitora.

Nagradni fond natjecanja iznosi 50.000 eura, a sudjelovanje u finalu uključuje i mentorstvo od strane uglednih domaćih i inozemnih poduzetnika i poslovnih anđela. Dan uoči konferencije, 28. studenog održat će se bootcamp za finaliste gdje ih očekuju intenzivne radionice te prilika da usavrše svoj pitch za konferenciju.