Prisustvovali smo početnoj konferenciji projekta "Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci"

Početna konferencija projekta

Početna konferencija projekta "Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci"

Početna konferencija projekta "Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci" na kojem je Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. suradnik održala se 19. rujna 2017. godine u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci. Konferenciji je prisustvovao i direktor BIOS-a, Jean-Pierre Maričić. Okupljene su pozdravili Melita Birčić - ravnateljica PORA Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Mario Rajn - gradonačelnik Grada Križevci, Darko Koren - župan Koprivničko-križevačke županije i Branko Hrg, saborski zastupnik.

Prezentaciju projekta održao je voditelj projekta "Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci" Tihomir Hodak. Svrha ovog projekta je razvoj i poboljšanje kvalitete poduzetničke poslovne infrastrukture u gradu Križevcima. Ulaganjem u poslovnu infrastrukturu olakšava se rast i razvoj MSP-a na području grada Križevaca i okolnih naselja i općina te se stvaraju preduvjeti za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mjesta.

Nositelj projekta je Križevački poduzetnički centar d.o.o., a partner na projektu je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Za realizaciju projekta Križevačkom poduzetničkom centru d.o.o. odobrena su bespovratna financijska sredstva u ukupnom iznosu od 1.484.645,53 kn (91,79%) iz Europskog fonda za regionalni razvoj dok je ukupna vrijednost projekta 1.617.437,12 kn.