Program potpore poduzetničkim projektima "Pokreni nešto svoje"

Program potpore poduzetničkim projektima

Program potpore poduzetničkim projektima "Pokreni nešto svoje"

“Pokreni nešto svoje” je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima. Ovaj novi razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za savjetodavnom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.
Program je namijenjen postojećim društvenim poduzećima, društvenim poduzećima u nastajanju, inovativnim start-upovima te poduzetnicima početnicima s društveno-poduzetničkom idejom ili poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na poslovanje, društvo i/ili okoliš. Program financira Philip Morris Zagreb d.o.o.

Prihvatljivi prijavitelji su mikropoduzeće i fizička osoba pod uvjetom da nakon prihvaćanja projekta pokrene postupak za osnivanje poduzeća.

Korisnik potpore može biti poduzeće sa sjedištem u Hrvatskoj koja spada u mikro poduzeća prema kriterijima Europske komisije. Aktivnosti projekta moraju biti provedene u Hrvatskoj, na čijem području projekt mora imati i utjecaj. Za financiranje su prihvatljive sve aktivnosti koje su potrebne za provedbu projekta.

Prijavitelji šalju svoju prijavu putem web obrasca. Krajnji rok za slanje prijave je 12. prosinca 2016. godine do 12 sati.

Više informacija možete pronaći OVDJE.