Radionica u Varaždinu - priprema hrvatskih tvrtki za izlazak na tržište SAD-a

Projekt FT2C (Fast track to Chicagoland)

Projekt FT2C (Fast track to Chicagoland)

Od 16.11.2016.-18.11.2016. u Varaždinu će se održati trodnevna radionica za pripremu hrvatskih tvrtki na izlazak na tržište SAD-a. U ulozi trenera i mentora pojavit će se troje renomiranih predstavnika poduzetničkog ekosustava grada Chicaga. Program radionice provodi se u sklopu projekta FT2C (Fast track to Chicagoland), financiranog iz Alumni grants programa Američke ambasade u Zagrebu.
Program je namijenjen tvrtkama koje imaju potencijal, ambicije i potrebnu razinu spremosti za izlazak na globalno tržište. Sudionici radionica imat će prilike saznati sve potrebne informacije za pokretanje poslovanja u SAD-u, iz prve ruke čuti uspješna i neuspješna iskustva hrvatskih poduzetnika koji posluju u SAD, te uz mentorsko vođenje izraditi svoje akcijske planove za vlastiti proboj na tržište SAD-a.

Radionicu organizira Tehnološki park Varaždin d.o.o. pod pokroviteljstvom Američke ambasade u Zagrebu, Europske poduzetničke mreže i Europske komisije. Suorganizatori su Devzmeetup i Voogle, partneri WorldChicago, US Department of State i GeekDesign.

Sudjelovanje je besplatno, a više informacija možete pronaći na sljedećem linku.