Radni posjet Zadru

Inovativni Zadar d.o.o.

Inovativni Zadar d.o.o.

Ovih dana vrijedno smo radili i usvajali nova znanja od kolega iz Zadra koji se bave istim poslom kao i mi, a u tome su vrlo uspješni i inovativni.

​Predstavnica BIOS-a, Tihomira Klobučar, posjetila je COIN Coworking Zadar i Inovativni Zadar (Poduzetnički inkubator Zadar) gdje se, tijekom radnih sastanaka, upoznala s načinom poslovanja i primjerima dobre prakse navedenih potpornih institucija.

COIN coworking je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju od svog osnivanja postigao odlične rezultate i ponosni smo što smo, kao partneri, sudjelovali u projektu njegova stvaranja. Svojim korisnicima, osim inspirativnog prostora i ugodne radne atmosfere, COIN pruža i usluge edukacija, organizacije raznih evenata te pomoć pri pokretanju poslova i realizaciji poslovnih ideja. Najvažnija prednost COIN-a je, kao i kod Coworking prostora u BIOS-u zajednica koja se u njima okuplja i razmjenjuje ideje, kontakte i savjete.

Inovativni Zadar, baš kao i BIOS, pruža svojim stanarima savjetodavne usluge i proces inkubacije tijekom prvih 5 godina poslovanja poduzetnika. Vrlo su aktivni i u provedbi EU projekata, a ponosno su istaknuli kako ih uskoro očekuje izgradnja nove zgrade Inkubatora i širenje, koje će biti financirano iz europskih fondova.

Zahvaljujemo se dragim kolegama iz Zadra na izdvojenom vremenu i prijenosu stečenih znanja i iskustava!