Smartup - studentsko natjecanje u pokretanju startupova

Natjecanje Smartup

Natjecanje Smartup

Smartup je edukativno studentsko natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju svoje poslovne ideje, te promiču poduzetnički duh koji čuči negdje u njima i samo čeka da ugleda svjetlo dana. Kroz natjecanje je omogućeno sudjelovanje na brojim edukativnim radionicama gdje uz pomoć iskusnih mentora Vaša ideja može procvjetati u uspješan posao. Osim osnaživanja svoje ideje, možete bildati i sebe u području prezentacijskih vještina i predstavljanja u što boljem svjetlu, a kroz networking se možete povezati i s ostalim kandidatima koji pokušavaju promijeniti svijet. I kao šećer na kraju, najbolje timove očekuje primamljivi novčani fond i prilika da budu primljeni u inkubator poduzetništva.
Natjecanje će otvoriti motivacijsko predavanje na kojem će sudjelovati zanimljivi gosti i pokretači vlastitih startupova koji će  podijeliti svoj put i razvoj na startup sceni te udijeliti korisne savjete za sve buduće natjecatelje. To su: Luka Fućek, Alen Huskanović i Mihovil Barančić.

Prijave za natjecanje počinju 27.02. i traju do 10.03., a za više informacija posjetite web stranicu organizatora.

Ne propustite priliku da Vaša ideja uzleti i pridružite se super iskustvu!  

Mjesto i vrijeme održavanja:
Ekonomski fakultet Zagreb / 03.03.2017. / dvorana 4 / 14:00 sati

Natjecatelji se mogu prijaviti u timovima od dvije do pet osoba. Za sva pitanja vezana za natjecanje možete se javiti na mail smartup@estudent.hr.