Startup Camp Rijeka 2016

Startup camp Rijeka 2016

Startup camp Rijeka 2016

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo SAD u Zagrebu organiziraju Startup Camp Rijeka 2016. jedinstveni poduzetnički kamp koji se održava već petu godinu za redom s ciljem poticanja poduzetništva i poboljšanja investicijske klime u Hrvatskoj.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo SAD u Zagrebu organiziraju Startup Camp Rijeka 2016. jedinstveni poduzetnički kamp koji se održava već petu godinu za redom s ciljem poticanja poduzetništva i poboljšanja investicijske klime u Hrvatskoj.

Startup Camp Rijeka je petodnevni program strukturiranog mentoriranja tijekom kojeg će uspješni poduzetnici i investitori iz Hrvatske i Amerike pomoći budućim poduzetnicima razviti ideju kako bi stvorili održivi poslovni pothvat.

Najbolji timovi će imati priliku osvojiti:
1. Toshiba Satellite Radius tablet/laptop za prvo, Apple iPad za drugo i GoPro HD Hero kameru za treće mjesto
2. Mogućnost sudjelovanja na FTC2 – Fast track to Chicagoland radionici koja će se održati u Varaždinu od 19. do 21. rujna. Polaznici radionice će dobiti podršku mentora iz Chicaga vezano uz izlazak na američko tržište. Svi sudionici će dobiti besplatan smještaj i savjetovanje.
3. Ulazak u drugi krug selekcija za ABC accelerator u Ljubljani
https://abc-accelerator.com/

Prijave za Startup Camp Rijeka 2016 su otvorene do 1. kolovoza 2016!
Detaljne informacije možete naći na sljedećem linku i Facebook eventu.