XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu "Poduzetništvo bez prepreka"

XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu "Poduzetništvo bez prepreka", koje će se održati 1. i 2. rujna 2016. godine u Splitu - Podstrana (Hotel Le Meridien, Split).
Nacionalno savjetovanje tradicionalno okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja.
Savjetovanje započinje u popodnevnim satima u četvrtak, 01. rujna te je nakon otvaranja planirana panel diskusija na teme „Zajedništvom do poduzetništva bez prepreka“.
U večernjem dijelu planirana je dodjela nagrada najboljima i to od najboljih mikro, malih i srednjih poduzetnika, preko najboljeg obrtnika, klastera, do žene poduzetnice i dr. Nagrade najboljima uručit će predstavnici Vlade Republike Hrvatske i gosti savjetovanja iz inozemstva.
Drugi dan Savjetovanja, petak, 02.rujna 2016. godine započinje s panelom diskusijom „Tu smo zbog vas i za vas“ i nastavlja se s predavanjima u skladu s temom savjetovanja.

Na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu prijavite se ovdje.