Istraživanja 2006

Istraživanje je provedeno među poduzetnicima koji su pokrenuli svoje poduzetničke pothvate u posljednje četiri godine na području grada Osijeka te među Poduzetničkim inkubatorima u RH.
Istraživanje je provedeno među poduzetnicima koji su pokrenuli svoje poduzetničke pothvate u posljednje četiri godine na području grada Osijeka a obuhvaća informacije o načinu razmišljanja poduzetnika, njihovom okruženju, razlozima zbog kojih su se upustili u svijet poduzetništva, problemi s kojima se susreću te konkretne prijedloge samih poduzetnika. Istraživanje je proveo Upravni odjel za gospodarstvo Grada Osijeka, Poduzetnički inkubator BIOS, Centar za poduzetništvo Osijek i Audeo, tvrtka za istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja.

Poduzetnički inkubatori u RH 2006

Istraživanja je provedeno među Poduzetničkim inkubatorima u RH s ciljem sustavnog pregleda njihovog rada, čimbenika uspjeha te vrsta pomoći koje su im neophodne za uspješniji rad. Istraživanje je proveo Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. u suradnju sa stanarom inkubatora, tvrtkom za istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja Audeo.