Istraživanja 2009

Istraživanje "Poduzetnički inkubatori i tehnološki parkovi u RH 2009"
Istraživanje "Poduzetnički inkubatori i tehnološki parkovi u RH 2009" predstavlja četvrti dio istraživanja započetog 2006 godine s osnovnim ciljem praćenja uvjeta u kojoj djeluju poduzetnički inkubatori u RH. U istraživanju je sudjelovalo 16 inkubatora kao i vlasnici tvrtki-stanara inkubatora.

Istraživanje je rezultat suradnje Poduzetničkog inkubatora BIOS i agencije za istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja Audeo, uz pokroviteljstvo Osječko-baranjske županije i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva .

Novo istraživanje: Klasteri u Republici Hrvatskoj 2009

Poduzetnički inkubator BIOS u suradnji sa stanarom inkubatora, tvrtkom Audeo (istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mijenja) proveo je istraživanje o „Klasterima u RH 2009“ koje predstavlja nastavak istraživanja  provedenog prije dvije godine. U istraživanju je sudjelovalo 25 klastera, a cilj istraživanja bilo je utvrđivanje dosadašnjeg djelovanja klastera, najčešćih gospodarskih sektora u kojima djeluju, broj članica, načini financiranja i vođenja klastera itd....

Istraživanje možete pogledati u pdf formatu.