Međunarodna konferencija o poduzetništvu 2013

EU fondovi

EU fondovi

Poduzetnički inkubator BIOS i Centar za poduzetništvo Osijek organiziraju sedmu Međunarodnu konferenciju o poduzetništvu „EU fondovi – izazovi i prilike“.

Teme konferencije su:

• razvoj regije kroz suradnju lokalne samouprave, poduzetnika i potpornih institucija u prijavi i provedbi EU projekata

• identifikacija problema koji se javljaju tijekom provedbe EU projekata te prijedloga za njihovo rješenje, kako bi se minimalizirao rizik neuspjeha u procesu prijave i provedbe

• edukacija za osobe koje žele steći osnovna znanja o fondovima EU (Zašto EU projekti i kome su namijenjeni, Najava natječaja i primjeri EU projekata)

• edukacija o koracima razrade, prijave i provedbe projekata na primjerima dobre prakse

• povezivanje i poticanje gospodarske suradnje između poduzetnika, institucija, jedinica lokalne i regionalne samouprave i udruga

• poticanje razmjene znanja

• umrežavanje.

Konferencija će se održati u Osijeku, u Hotelu Osijek (petak) i Poduzetničkom inkubatoru BIOS (subota), u razdoblju od 18. 10. do 19. 10. 2013.


Raspored konferencije i prijavni obrazac možete preuzeti na kraju članka.
Konferencijski upitnik možete vidjeti ovdje.

Za subotu, 19. 10. 2013., u rasporedu je predviđena i prezentacija rezultata istraživanja o EU fondovima, provedenog među sudionicima konferencije.


Kao i prošlih godina, za sve sudionike konferencije organiziran je kvalitetan program i izvan službenog dijela konferencije (ručak u Hotelu Osijek, večera u tradicionalnoj baranjskoj kući uz živu glazbu, domjenak).


Generalni pokrovitelj konferencije je Grad Osijek.


Kako biste se prijavili, molimo Vas da ispunite prijavni obrazac i pošaljete ga, najkasnije do 15.10.2013. na jelena.simunic@inkubator.hr . Također Vas molimo da ispunite Konferencijski upitnik, kako bismo mogli dobiti informacije od svih sudionika te provesti malo istraživanje među sudionicima o potpornim institucijama. Istraživanje će biti prezentirano na konferenciji.


Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju, slobodno se javite na +385 31 209 955 (BIOS) ili na 0800 345 345 (Centar).