Microsoft® BizSpark™

BizSpark

BizSpark

Microsoft® BizSpark™ je novi globalni program dizajniran kako bi povećao uspješnost tvrtki u nastajanju. 
BizSpark daje brz i lagan pristup najnovijoj Microsoft razvojnoj platformi, što uključuje najveću verziju Microsoft razvojnih alata i licenci za serverske proizvode. Osim alata program poduzetnicima početnicima daje profesionalnu Microsoft tehničku podršku, te mogućnost povezivanja s poslovnim stručnjacima kroz globalnu mrežu BizSpark partnera, u koju je uključen i Poduzetnički inkubator BIOS, a koji im mogu pomoći riješiti probleme s kojima se susreću mlade tvrtke.

Microsoft® ima novi program koji je isključivo dizajniran za tvrtke u nastajanju, kao što je vaša, pružajući im softver, podršku i vidljivost na tržištu. Program koji se naziva BizSpark™ daje vam pristup sljedećem:
  • Softver.Učlanite se u BizSpark i samo vas nekoliko klikova dijeli od pristupa cjelokupnoj Microsoftovoj razvojnoj platformi, uključujući Visual Studio Team System i druge proizvode te produkcijske licence kako biste svoj proizvod plasirali na tržište.
  • Podrška. BizSpark vam omogućava pristup Microsoft tehničkoj podršci i povezuje vas s globalnom zajednicom poslovnih stručnjaka koji vam mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja.
  • Vidljivost. Kroz BizSpark imate priliku biti prepoznati na globalnom tržištu od strane potencijalnih investitora, klijenata i partnera.
Zahtjevi su minimalni: Ako ste privatna tvrtka koja se bavi razvojem softvera ili usluga (čak i na principu otvorenog koda), na tržištu ste manje od 3 godine i imate godišnji promet manji od 500.000 USD zadovoljavate kriterije.

Kako biste se prijavili za BizSpark morate biti sponzorirani od strane BizSpark Network Partnera kao što je Poduzetnički inkubator BIOS. Više detalja o programu možete saznati na www.microsoftstartupzone.com. Kada ste spremni za prijavu kontaktirajte nas na bela.ikotic@inkubator.hr  da biste dobili svoj pristupni kod.

Kada dobijete pristupni kod prijava je brza i jednostavna. Nećemo od vas zahtijevati informacije o kreditnoj kartici niti bilo kakvo plaćanje jer nema nikakvih troškova na početku. (Microsoft će vam naplatiti 100 USD za sudjelovanje u programu na isteku 3 godine ili ukoliko odlučite napustiti program.)

Posjetite www.microsoftstartupzone.com ili  lokalnu BizSpark web stranicu www.microsoft.com/croatia/bizspark kako biste doznali više!