News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2017/09/21

Održana radionica o pilot projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI)"

8b7ca782 9082 4cc2 b051 3bd78cb8c50f
8b7ca782 9082 4cc2 b051 3bd78cb8c50f

Održana radionica o pilot projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI)"

NOVOSTI

2017/09/21

19. rujna 2017. godine u Zagrebu je održana radionica za zainteresirane poduzetničke potporne institucije o pilot projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI)". Radionicu je organizirala Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). S obzirom da se Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. ima namjeru prijaviti na ovaj projekt, radionici je prisustvovao direktor, Jean-Pierre Maričić.
 
Na radionici je predstavljen projekt, s posebnim naglaskom na objavljen Javni poziv za iskaz interesa PPI-jeva koji žele sudjelovati u pilot fazi uspostave Mreže PPI-jeva.

Svrha Poziva je jačanje ponude profesionalnih usluga MSP-ovima diljem Hrvatske (na istoj razini kvalitete), kako bi se osigurala integrirana pomoć MSP-ovima u svim stupnjevima razvoja, prilagođena njihovim potrebama, te kako bi se smanjila asimetrija informacija (pristup poslovnim znanjima i vještinama, partnerima, uslugama i informacijama).

Opći cilj projekta je jačanje ponude profesionalnih usluga diljem Hrvatske putem umreženih PPI-jeva, kako bi se osigurala integrirana pomoć MSP-ovima u svim stupnjevima razvoja, prilagođena njihovim potrebama te omogućio ujednačen pristup poslovnim znanjima i vještinama, partnerima, uslugama i informacijama.

Sudionici su imali priliku postaviti pitanja o načinu prijave te se međusobno umrežiti i raspraviti moguće ideje o potencijalnoj suradnji između PPI-eva.

Iskazi interesa zaprimaju se od dana objave Javnog poziva zaključno s 13.10.2017. godine.

Više informacija o ovom Pozivu možete pronaći OVDJE