News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2018/09/20

Održana informativna radionica u sklopu Poziva "Inovacijski vaučeri za MSP-ove"

Ebecf05f 86f2 44ea b6dc f8cccaae65c5
Ebecf05f 86f2 44ea b6dc f8cccaae65c5

Održana informativna radionica u sklopu Poziva "Inovacijski vaučeri za MSP-ove"

NOVOSTI

2018/09/20

Predstavnici HAMAG-BICRO-a održali su danas informativnu radionicu u sklopu Poziva "Inovacijski vaučeri za MSP-ove". Radionicu su organizirali Tera Tehnopolis i Poduzetnički inkubator BIOS, a održala se u BIOS-u.

Putem Javnog poziva "Inovacijski vaučeri za MSP-ove" na raspolaganju vam je stručna podrška i tehnički resursi znanstveno-istraživačkih organizacija u Hrvatskoj i inozemstvu. Koristeći podršku znanstveno-istraživačkih organizacija, putem inovacijskih vaučera možete financirati troškove testiranja, ispitivanja te demonstracijskih aktivnosti. Isto tako, možete koristiti vrijedna stručna tehnička znanja spomenutih institucija za potrebe inovativnih procesa i komercijalizacije inovacija. Poduzetnicima je u ovu svrhu na raspolaganju ukupno 50 milijuna kuna.

Sudionici današnje radionice mogli su na licu mjesta saznati sve informacije vezane uz prijavu kao i odgovore na pitanja vezana uz konkretne prijave. 

Prednost ovog Poziva je brz i jednostavan pristup bespovratnim sredstvima. Ukoliko imate više razvojnih problema za jedan ili više proizvoda, po ovom Pozivu je moguće realizirati pet vaučera po Korisniku.
Najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može ostvariti po jednom inovacijskom vaučeru iznosi 75.000,00 kuna.

Više informacija: https://hamagbicro.hr/otvoreni-natjecaji/