News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2018/09/26

Tvrtka Pannonian grain d.o.o. iz BIOS-a u finalu projekta "Moj Zaba Start"

Adf93f81 61a8 4b17 9eaa 65f25516a0d2
Adf93f81 61a8 4b17 9eaa 65f25516a0d2

Tvrtka Pannonian grain d.o.o. iz BIOS-a u finalu projekta "Moj Zaba Start"

NOVOSTI

2018/09/26

Projekt "Moj Zaba Start" kroz različite natječaje podupire najinovativnije i tržišno utemeljene ideje s pozitivnim utjecajem na gospodarstvo i društvo.

Pokrenut je 2013. godine te je do sada podržao ukupno 40 najboljih održivih projekata iz različitih područja po ocjeni stručne komisije i prema odabiru javnosti. Dobitnici su inovativni start up-ovi, društveno odgovorne inicijative, projekti iz područja zelenog poduzetništva, kreativne industrije, znanosti te izrade aplikacija i informatičkih rješenja.

Ove godine među finalistima je i tvrtka Pannonian grain d.o.o. iz BIOS-a s projektom "Snack Take a Break - Power Cookies". Riječ je o zdravim keksima proizvedenim od dehidriranog taloga ulja obogaćenih sjemenkama, začinima i orašastim plodovima. Nastaju kao nusprodukt procesa hladnog prešanja ulja te obiluju iznimno velikom količinom nutritivnih sastojaka. Takva esencijalna i nutritivna namirnica podvrgnut će se postupcima dehidracije i upotrebljavati kao baza za proizvodnju zdravih keksa namijenjenih ponajprije djeci i svima koji vode brigu o zdravlju tijela.

Čestitamo i želimo puno uspjeha u finalu!

Izvor: http://www.mojzabastart.hr/home/finalisti

Foto: Zagrebačka banka d.d.