News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2019/03/06

Poziv na radionicu "PAMETNA PROIZVODNJA: RIS3 instrumenti i Digitalni inovacijski hubovi"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

9cf2c28b 6095 427b 8e2c bd25c94d8314
9cf2c28b 6095 427b 8e2c bd25c94d8314

Poziv na radionicu "PAMETNA PROIZVODNJA: RIS3 instrumenti i Digitalni inovacijski hubovi"

NOVOSTI

2019/03/06

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva Vas na radionicu "PAMETNA PROIZVODNJA: RIS3 instrumenti i Digitalni inovacijski hubovi" u sklopu projekta Smart Factory HubRadionica će se održati u srijedu, 27. ožujka 2019. godine, u Hotelu Antunović (Zagrebačka avenija 100A, Zagreb) s početkom u 9.00 sati.

U sklopu radionice će stručnjaci iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ekonomskog instituta Zagreb, Hrvatske gospodarske komore i Europske komisije te ostali renomirani gosti predavači izložiti važnost Strategije pametne specijalizacije (S3) kroz identificiranje instrumenata i poziva bitnih za MSP-e u proizvođačkom sektoru, s posebnim osvrtom na pametne tvornice, pametnu proizvodnju i transfer tehnologije. U sklopu radionice, poseban naglasak bit će stavljen na temu Digitalnih inovacijskih hubova koji bi trebali potaknuti proces digitalne transformacije gospodarstva u okviru tematskih prioritetnih područja, prepoznatih u Strategiji pametne specijalizacije.

HAMAG-BICRO jedan je od 10 međunarodnih partnera uključenih u projekt Smart Factory Hub kojim se želi unaprijediti istraživanje i razvoj te uvjeti poslovnih politika međunarodne suradnje u prerađivačkoj industriji. Provođenje projekta započelo je početkom 2017. godine, a završava u lipnju 2019. godine.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali broj mjesta je ograničen. Stoga prijavite svoje sudjelovanje na vrijeme, a najkasnije do 20. ožujka 2019. putem poveznice https://bit.ly/2tLXXF4

Program možete preuzeti ovdje.

Za dodatne informacije, kontaktirajte nas putem maila smartfactoryhub@hamagbicro.hr Više informacija o projektu Smart Factory Hub možete pronaći ovdje.

Izvor: https://hamagbicro.hr/poziv-na-radionicu-pametna-proizvodnja/