News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2019/05/22

Održana 14. besplatna edukacija "Upravljanje vremenom"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

4a7499ba bdb3 458d adb6 a86b22e5729d
4a7499ba bdb3 458d adb6 a86b22e5729d

Održana 14. besplatna edukacija "Upravljanje vremenom"

NOVOSTI

2019/05/22

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Poduzetnički inkubator BIOS pokrenuo je kroz projekt "Inkubator 21. stoljeća - Učinkovitom poduzetničkom podrškom do gospodarske uspješnosti MSP-ova" aktivnost Akcelerator BIOS čiji je cilj da zainteresirani polaznici kroz informiranje, edukacije i savjetovanja steknu osnovna znanja i vještine potrebna za pokretanje vlastitih poduzetničkih poduhvata.

Ciljana skupina su nezaposleni, poduzetnici početnici i osobe koje planiraju započeti samostalni poduzetnički pothvat. Kroz projekt će se provesti 14 edukacija i 600 sati savjetovanja za sve polaznike.

Četrnaesta, ujedno i posljednja, edukacija na temu "Upravljanje vremenom" održala se u utorak, 21. svibnja 2019. godine. Edukaciju je vodila Marina Stanić, docentica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku na kojem predaje kolegije iz područja menadžmenta, upravljanja ljudskim potencijalima i poduzetništva. Pojedine alate za upravljanje vlastitom učinkovitošću i planiranje koristi u svakodnevnom radu s ciljem uspješnog balansiranja nastavnih i znanstveno-istraživačkih obaveza s projektnim radom i suradnjom s gospodarstvom.

Radionica "Upravljanje vremenom" obuhvatila je niz tema vezanih za efikasno upravljanje ovim važnim resursom u poslu, ali i u privatno vrijeme - od analize korištenja vremena i tzv. "kradljivaca vremena" do metoda i konkretnih alata koji nam mogu pomoći da poboljšamo osobne performanse u određivanju ciljeva i planiranju, analizi vlastite učinkovitosti, samodisciplini i efikasnijem funkcioniranju unutar poslovne organizacije.

Image
Image
Image
Image
Image