News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2019/07/15

U Zagrebu održane specijalističke edukacije u sklopu BOND projekta

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

C5d22dee d0d3 4d41 98b7 86116e859901
C5d22dee d0d3 4d41 98b7 86116e859901

U Zagrebu održane specijalističke edukacije u sklopu BOND projekta

NOVOSTI

2019/07/15

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizirala je prošli tjedan od 9.-11. srpnja u sklopu BOND projekta tri jednodnevne specijalističke edukacije na kojima je sudjelovala i naša djelatnica Tihomira Klobučar.

Šesta po redu specijalistička edukacija odnosila se na digitalni marketing, a na radionici je bilo riječi o brojnim kanalima i mogućnostima koje pruža digitalni marketing - SEO, društvene mreže, internet oglašavanje i content marketing.

Edukacija na temu operativnih marketinških procesa bila je usmjerena na neke od najvažnijih marketinških aktivnosti kao što su brendiranje, izrada marketinškog plana te izbor marketinških strategija. Predstavnici poduzetničkih potpornih institucija moći će iskoristiti stečeno znanje prilikom savjetovanja poduzetnika oko izrade strategije pozicioniranja i izgradnje brenda, marketinških planova i pozicioniranja poduzetnika na tržištu s ciljem diferencijacije od konkurencije.

Osma po redu jednodnevna specijalistička edukacija odnosila se na istraživanje tržišta i analizu potrošača. Cilj edukacije bio je upoznati predstavnike poduzetničkih potpornih institucija s raspoloživim alatima i metodama za prikupljanje informacija o tržištu i potencijalnim potrošačima radi pravilnog usmjeravanja daljnjih poslovnih aktivnosti.

Pilot projekt "Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija" (eng. BOND - Business Organistions Network Development) provodi Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). Projekt je vrijedan 7.012.151,60 kuna, a financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.

Specijalističke edukacije za predstavnike poduzetničkih potpornih institucija nastavljaju se u kolovozu, nakon ljetne pauze.

Foto: BOND Hrvatska

Image
Image
Image
Image
Image