News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Bespovratne potpore

2019/07/31

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Integrator"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

4bbd9e26 fa59 405b 873f 9ae138f3fbdc
4bbd9e26 fa59 405b 873f 9ae138f3fbdc

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Integrator"

BESPOVRATNE POTPORE

2019/07/31

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Integrator".

U e-savjetovanju je moguće sudjelovati do 30. kolovoza 2019. godine putem poveznice https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=11521 .

Opis savjetovanja: Ovaj Poziv pokrenut je u okviru Prioritetne osi 3 Poslovna konkurentnost, Investicijskog prioriteta 3d "Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima", specifičnog cilja 3d2 "Poboljšana inovativnost malih i srednjih poduzetnika" Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020, financiranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj Poziva je podržati suradnju MSP-ova kako bi stvaranjem novih inovativnih proizvoda i usluga uspostavili dobavljačke odnose sa poduzećima Integratorima i postali dio njihovog lanca vrijednosti. Sufinancirat će se proizvodne/uslužne/organizacijske/marketinške inovacije konzorcija MSP-ova za uspostavljanje dugoročnih dobavljačkih odnosa/lanaca vrijednosti s drugim poduzećima tzv. Integratorima. Integratori su srednja i velika poduzeća koja su prisutna na više tržišta, imaju strukturiran dobavni lanac i lanac vrijednosti i svoje proizvode i usluge pružaju krajnjim korisnicima. Savjetovanje omogućuje svim potencijalnim prijaviteljima, kao i najširoj zainteresiranoj javnosti, da svojim prijedlozima i sugestijama doprinesu kvaliteti natječajne dokumentacije.