News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2019/09/17

Interaktivna radionica u HGK ŽK Osijek "Do kontrole stresa bez pilula i bijesa"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

5ed13f11 48c6 4b76 be5d 7c5ce150a2da
5ed13f11 48c6 4b76 be5d 7c5ce150a2da

Interaktivna radionica u HGK ŽK Osijek "Do kontrole stresa bez pilula i bijesa"

NAJAVA DOGAđANJA

2019/09/17

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Županijska komora Osijek organizira interaktivnu radionicu "Do kontrole stresa, bez pilula i bijesa" koja će se održati u četvrtak, 26. rujna u 9:30 sati u HGK - Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Radionica je namijenjena direktorima i šefovima u malim i srednjim tvrtkama, startupovima, srednjem menadžmentu u državnim i javnim poduzećima te studentima viših godina master-studija.

Na radionici će biti riječi o fiziologiji stresa i o tome kako smanjiti stres osvješćivanjem i disanjem, zatim kako stres staviti pod učinkoviti nadzor te kako se disanjem i kretanjem protiv njega boriti.

Cilj seminara:

  1. Osvijestiti kako stres utječe na svakog u običnom životu. Osobe pod stresom donose lošije odluke (kao da ste vrlo umorni ili pijani) koje dalje mogu uzrokovati znatne probleme u životu
  2. Objasniti kako čovjek može postati otporniji na stres kroz kretanje i „igranje uloga“, tj. kako smanjiti njegov utjecaj na fiziologiju i psihičko zdravlje
  3. Objasniti kako čovjek može obične situacije održati običnima, a ne dopustiti da prerastu u stresne situacije.
  4. Objasniti značaj EQ (emocionalne osviještenosti) u rješavanju i smanjenju stresa (a pogotovo u velikim poduzećima)
  5. Objasniti kako zdrave životne navike utječu na stres (vježbanje, prehrana i način života)

Na kraju seminara predviđeni su praktični primjeri (vježbe disanja, vježbe kretanja i kratki igrokaz dobrovoljaca na temu reagiranja na stresne situacije).

Predavač je Predrag Kvolik koji je tijekom radnog vijeka obavljao poslove povezane s vođenjem timova, educirao se o tome, bio je i savjetnik za upravljanje ljudskim resursima u jednomu malom poduzeću te želi svoja znanja i iskustva prenijeti voditeljima timova u malim i srednjim tvrtkama. Završio je i tečaj coachinga u Zagrebu.

Radionica je besplatna, a sudjelovanje je potrebno prijaviti putem online prijavnice. Rok za prijavu je 25. rujna.