News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2019/10/07

Djelatnici BIOS-a sudjelovali na "Danima regionalnoga razvoja i EU fondova"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

B5b1157a a9a4 4835 b74f b0d5918e2e90
B5b1157a a9a4 4835 b74f b0d5918e2e90

Djelatnici BIOS-a sudjelovali na "Danima regionalnoga razvoja i EU fondova"

NOVOSTI

2019/10/07

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

"Dani regionalnoga razvoja i EU fondova" održani su u Amadria Parku u Šibeniku, od 4. do 6. listopada 2019. godine, u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije s ciljem jačanja razvojnog potencijala svih hrvatskih regija.

Na središnjem dijelu konferencije koja okuplja brojne načelnike, gradonačelnike, župane, poduzetnike, korisnike europskih sredstava kao i predstavnike institucija koje upravljaju europskim fondovima, sudjelovao je predsjednik Vlade Andrej Plenković, u pratnji domaćina ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marka Pavića, potpredsjednika Vlade Božinovića, ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana, ministra uprave Ivana Malenice, ministrice za demografiju, obitelj, socijalu politiku i mlade Vesne Bedeković, ministra rada i mirovinskoga sustava Josipa Aladrovića, ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, ministrice poljoprivrede Marije Vučković, ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Darka Horvata i brojnih saborskih zastupnika i državnih tajnika.

Na "Danima regionalnog razvoja i EU fondova" održane su i ministarske prezentacije ministra Pavića, Aladrovića te ministrice Vučković "Kako EU fondovi mijenjaju Hrvatsku", dok su na ministarskom panelu "EU fondovi - izazovi za budućnost" sudjelovali ministrica Vesna Bedeković te ministri Butković, Malenica i Horvat.

"Dani regionalnoga razvoja i EU fondova" završili su u nedjelju 6. listopada Sajmom EU fondova, gdje su svi zainteresirani građani imali priliku iz prve ruke upoznati predstavnike uspješnih lokalnih EU projekata i njihova iskustva u korištenju EU fondova. Za sudionike konferencije bila je organizirana i vožnja brodom te razgledavanje obnovljene Tvrđave Sv. Nikole.

Na konferenciji su sudjelovali djelatnici Poduzetničkog inkubatora: Maja Galić, Tihomira Klobučar, Jelena Simunić Iljkov, Tatjana Čepo i Jean-Pierre Maričić.

Image
Image
Image