News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2019/11/05

Aurora #rastem meetup u Osijeku

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

0ede77b6 f91f 4038 8c6a 49a3c294f359
0ede77b6 f91f 4038 8c6a 49a3c294f359

Aurora #rastem meetup u Osijeku

NAJAVA DOGAđANJA

2019/11/05

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Poduzetnice! Jeste li spremne za rast i ulaganje?
Želite li saznati kako pripremiti svoj poslovni slučaj za predstavljanje investitorima?

Aurora #rastem je spremna za vas!

Pozivamo vas na meetup koji će se održati 14.11.2019. s početkom u 13 sati gdje ćemo predstaviti projekt Aurora #rastem. 

Aurora #rastem program je Aurora.hr razvijen u suradnji s Impact Hub Zagreb, PwC, Zagrebačkom burzom, Funderbeam SEE, uz podršku Veleposlanstva SAD. Cilj programa #rastem je podržati žene (su)osnivačice tvrtki koje su u fazi rasta i spremne za financiranje. Program im putem niza aktivnosti pomaže pri pripremi pristupa investitorima i platformi Funderbeam.

Saznajte više o programu, iskoristite priliku za razgovor s partnerima projekta i pitajte sve što vas zanima.


Ulaz je besplatan, ali prijave su obvezne putem forme: https://forms.gle/6w5YAcbiKKQw4Hr5A
Mjesta su ograničena, zato požurite sa prijavama.


Agenda događaja:

Registracija
Predstavljanje projekta #rastem - Helena Habdija, Aurora.hr
Funderbeam SEE - Ivana Gažić, Zagrebačka Burza
Q&A
Umrežavanje

Uključite se i prijavite na Aurora #rastem. Najboljih deset dobit će priliku individualnog mentoriranja i grupne radionice uz iskusne mentore i trenere iz Impact Hub-a Zagreb, PwC-a i Zagrebačke burze.

Lokalni promotivni događaji organizirani su u suradnji s lokalnim partnerima u 5 odabranih gradova (Bjelovar, Osijek, Rijeka, Split, Zagreb).

O govornici:
Ivana Gažić je predsjednica Uprave Zagrebačke burze, vodećeg faktora rasta i razvoja tržišta kapitala u regiji. Burza osigurava transparentno, sigurno i ekonomično tržište, održavajući najvišu kvalitetu usluga prema potrebama investitora, izdavatelja i dioničara.
Karijeru je započela 1998. u Plivi, gdje je do 2003. godine obnašala funkciju voditeljice Odjela operacija na tržištu kapitala. Ivana s nepunih 29 godina, diplomom Ekonomskog fakulteta i završenim MBA-om na Bledu, prelazi u Luru i iduće dvije godine radi kao asistentica predsjednika Uprave pa voditelj projekta strateškog financiranja u svrhu regionalne ekspanzije kompanije.
Nakon internog treninga u Bank Austriji u Beču, karijeru nastavlja u bankarskom sektoru. 2005. godine postaje voditeljica Odjela strukturiranog financiranja i zamjenik voditelja Korporativnog centra HVB Splitske banke. Prelaskom u Hypo Alpe-Adria-Bank 2007. godine, dolazi na mjesto izvršnog direktora za Investicijsko bankarstvo, specijalizira se za Financijska tržišta, Skrbništvo, Upravljanje portfeljima i Korporativno financiranje. Od svibnja 2010. pa do danas, obnaša funkciju predsjednice Uprave Zagrebačke burze.
Ivana je predsjednica Nadzornog odbora društva SEE Link Skopje, osnovanog 2014. godine s ciljem međusobnog povezivanja regionalnih tržišta Bugarske, S. Makedonije i Hrvatske. Nakon stopostotne akvizicije Ljubljanske burze 2015. godine, Ivana postaje predsjednica njezinog Nadzornog odbora.

Image