News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2019/10/29

Najava događanja: Brand & Buzz konferencija o brendiranju i PR-u za male i srednje poduzetnike

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

0249201b 5365 4edb 9de5 8f7cb1a11330
0249201b 5365 4edb 9de5 8f7cb1a11330

Najava događanja: Brand & Buzz konferencija o brendiranju i PR-u za male i srednje poduzetnike

NAJAVA DOGAđANJA

2019/10/29

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Konferencija se održava 19. studenog 2019. u Hilton Garden Inn hotelu i usmjerena je razvoju brenda, važnosti digitalnog marketinga i vizualnog identiteta te komunikacijama s javnostima.

Polaznici će imati priliku steći i produbiti poduzetnička znanja i vještine te usvojiti različite metode i tehnike korisne za uspješno poslovanje. Razmjena iskustva i ideja te mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji čine ovu konferenciju odličnom investicijom. Također, jedan sudionik konferencije bit će u mogućnosti osvojiti kompletni vizualni identitet za svoj brend kojeg daruje full service marketinška agencija Logobox i besplatno oglašavanje na portalu Zagreb.Info- nagradu u ukupnoj vrijednosti od 100.000,00 kn.

Konferencija je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzetnicima, startupovima, obrtnicima, menadžerima, samostalnim djelatnicima, PR stručnjacima, ali i početnicima koji žele dodatno obogatiti svoje znanje.

U sklopu konferencije predavanja će održati vodeći stručnjaci iz područja marketinga, digitala i odnosa s javnošću te predstaviti najnovije trendove, strategije i primjere učinkovitih kampanja u Hrvatskoj. Kombinirajući inspirativna predavanja, panele i radionice naučit ćete kako izgraditi vizualni identitet svog brenda, privući pažnju na svoj biznis, predstaviti novi proizvod ili uslugu, iskoristiti networking za uspješno poslovanje, te na što morate paziti kad je GDPR u pitanju.

Sudionici će tijekom konferencije imati priliku za 1na1 konzultacije sa stručnjacima iz područja PR-a, marketinga i u kratkim konzultacijskim sesijama saznati sve što ih zanima o brendiranju i PR-u.

Konferencija se provodi u organizaciji Zagreb.info i Logobox agencije. Logobox agencija je full service marketinška agencija za integrirana rješenja svih oblika marketinga, komunikacije, dizajna i online projekata. U portfelju klijenata agencije veliki su brendovi, ali i niz drugih malih i srednjih poduzetnika s kojima Logobox uspješno surađuje.

Zagreb.info najčitaniji je zagrebački portal koji obuhvaća sve najaktualnije teme iz zagrebačkog političkog, gospodarskog, kulturnog i sportskog života.

Više informacija o ovoj korisnoj i izuzetno zanimljivoj konferenciji doznajte na: https://brandandbuzz.eu

Svoju ulaznicu možete osigurati na: https://www.entrio.hr/event/brand-buzz-konferencija-6679

Image