News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2019/12/05

Najava radionice "Upravljanje na temelju analiza poslovnih procesa i kapaciteta zaposlenika"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

9d1eaf56 9119 4bae 85f7 1f3a2647b506
9d1eaf56 9119 4bae 85f7 1f3a2647b506

Najava radionice "Upravljanje na temelju analiza poslovnih procesa i kapaciteta zaposlenika"

NAJAVA DOGAđANJA

2019/12/05

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

HGK Županijska komora Osijek vas poziva na radionicu "Upravljanje na temelju analiza poslovnih procesa i kapaciteta zaposlenika" u petak, 13. prosinca, u 10 sati, u HGK Županijskoj komori Osijek, Europske avenije 13.

Radionica se organizira u suradnji s tvrtkom Arctos d.o.o.

Cilj besplatne radionice je predstaviti način upravljanja organizacijom i procesima temeljem kvantitativnih rezultata dobivenih analizom poslovanja. Na radionici će biti prikazan pristup analizama organizacijskih jedinica temeljenih na aktivnosti poslovanja, a radi pružanja potrebnih informacija voditeljima tih jedinica, koje će im olakšati donošenje poslovnih odluka. Metodologija je univerzalna i može se primijeniti u realnom sektoru te u državnoj i javnoj upravi.

Radionica je namijenjena osobama koje su zadužene za strateško upravljanje i kontroling u odjelima za strategiju, organizacijskim i procesno-analitičkim odjelima, osobama koje vode odjele za financijsko upravljanje i kontrolu, FMC u državnoj upravi ili javnom sektoru, odjelima za upravljanje ljudskim resursima.

Jedan od predavača je Krešimir Vrček , konzultant za područje unapređenja organizacije i procesa s više od deset godina radnog iskustva, a specijaliziran je za područja modeliranja i dokumentiranja procesa, provođenja analiza organizacije i procesa te područja strukturiranja organizacije. Jurica Meić konzultant je za računovodstvo i financije, s licencom investicijskog savjetnika i s više od 20 godina radnog iskustva. Sudjelovao je na projektima unaprjeđenja poslovanja u različitim industrijama, a posljednje tri godine specijalizira se za provođenje analiza organizacije i procesa pri projektima unaprjeđenja poslovanja.

Radionica je besplatna, a predviđeno trajanje je 3 sata.

Rok za PRIJAVU je 12. prosinca.

Za sve dodatne informacije možete se javiti Korneli Miling, telefon: 031/223-860, e-mail: kmiling@hgk.hr.