News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2020/02/03

Otvorene prijave za četvrto izdanje programa "Pokreni nešto svoje"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

080f0b40 cf34 47aa a001 4a08d117f20a
080f0b40 cf34 47aa a001 4a08d117f20a

Otvorene prijave za četvrto izdanje programa "Pokreni nešto svoje"

NOVOSTI

2020/02/03

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

"Pokreni nešto svoje" je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima. Ovaj razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za mentorskom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.

Program je namijenjen postojećim društvenim poduzećima, društvenim poduzećima u nastajanju, inovativnim start-upovima te poduzetnicima početnicima s društveno-poduzetničkom idejom ili poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na društvo ili okoliš. 

Ove godine program doživljava svoje četvrto izdanje. Za sufinanciranje projekta u okviru ovog natječaja osiguran je iznos ukupne vrijednosti od 440.000,00 kuna, dok će projekti koji dobiju podršku biti sufinancirani u vrijednosti 74.000,00 kuna. Osim financijske potpore odabrani projekti dobit će višemjesečnu besplatnu savjetodavnu i mentorsku podršku u području razvoja poslovanja, te promociju.

Prihvatljivi prijavitelj je:

  • postojeće mikropoduzeće ili
  • osoba pod uvjetom da prije korištenja potpore registrira poduzeće

Korisnik potpore može biti poduzeće sa sjedištem u Hrvatskoj koje spada u mikropoduzeća prema kriterijima Europske komisije. Aktivnosti projekta moraju biti provedene u Hrvatskoj, na čijem području projekt mora imati i utjecaj. Za financiranje su prihvatljive sve aktivnosti koje su potrebne za provedbu projekta.

Prijavitelji šalju svoju prijavu putem web obrasca. Krajnji rok za slanje prijava je 17. veljače 2020. do 12 sati.

Više informacija možete pronaći na stranici www.pokreninestosvoje.hr.