News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2020/02/12

Najava događanja: LEAP Summit u Zagrebu

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

92ac32a4 e6bf 43a8 8761 5a311acc9f0a
92ac32a4 e6bf 43a8 8761 5a311acc9f0a

Najava događanja: LEAP Summit u Zagrebu

NAJAVA DOGAđANJA

2020/02/12

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Hrvatskom gospodarskom komorom, Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) te Europskom komisijom vas poziva na međunarodnu konferenciju LEAP Summit.

LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija s naglaskom na razvoju vještina budućnosti, edukaciji o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima.

Okuplja više od 3.500 sudionika iz više od 35 zemalja te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija, a održat će se u Zagrebu od 26. do 27.03.2020.

Preko 80 vodećih govornika sudjelovat će na 6 paralelnih pozornica u Cinestar Branimir Centru, uključujući EEN pozornicu  „Entrepreneurship Stage“ fokusiranu na startap tvrtke i poduzetništvo općenito.

Registrirajte se na događanje putem poveznice.

Prije LEAP Summita, od 24. do 25. ožujka održati će se i Pre-Summit koji donosi specijalizirane radionice, hackatone, ideation natjecanja, bootcampove i B2B sastanke.

Posebno želimo istaknuti B2B razgovore 26. ožujka 2020. godine. Ovaj B2B događaj okupit će tvrtke iz sektora kreativne industrije i IKT-a, ali otvoren je i za sve koji žele ostvariti novu suradnju sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta. Uz mogućnost dogovaranja sastanaka s drugim tvrtkama, sudionici će moći dogovoriti sastanke i s pojedincima, studentima i stručnjacima različitih područja u IKT-u i kreativnoj industriji kako bi pronašli vještine i osobe koje im nedostaju u timu i u projektima na kojima rade.

To je jedinstvena prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata, a sastanke ćete moći unaprijed dogovoriti putem ove internetske stranice.

Sastanci će se održati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, na adresi Draškovićeva 45,  u vremenskom periodu od 16:30 do 19:00.

Generalni partner LEAP Summit-a je predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. LEAP Summit je pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedništva Vijećem Europske unije.

Sudjelovanje na B2B razgovorima i LEAP Summitu je besplatno.