News

Novosti

Novosti, događanja, javni pozivi, natječaji

Arrow left long

Najava događanja

2020/10/28

Najava interaktivne radionice "Navike i njihov utjecaj na posao"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Ed7f61fc 2ad4 44f3 85b4 24a3ddf4db3a
Ed7f61fc 2ad4 44f3 85b4 24a3ddf4db3a

Najava interaktivne radionice "Navike i njihov utjecaj na posao"

NAJAVA DOGAđANJA

2020/10/28

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

HGK – Županijska komora Osijek organizira interaktivnu radionicu "Navike i njihov utjecaj na posao" koja će se održati u petak, 13.11.2020., od 9:30 do 13 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Sadržaj predavanja bit će usmjeren na prevladavanje loših/strašnih i stvaranje dobrih navika. Polaznici će saznati kako navike iskoristiti kao pomoćnike, podržatelje i oslonce u poslu.

Radionica je namijenjena direktorima i šefovima u malim i srednjim tvrtkama koji žele poboljšati osobnu otpornost na "strašnu" prošlu i buduću situaciju na tržištu. Menadžeri su temelj firme. Ako temelj popusti, ni zaposlenicima se dobro ne piše. Zato, ovo je radionica za sve sadašnje i buduće zaposlenike (studente) koji imaju hrabrosti suočiti se s vlastitim navikama.

Na radionici će biti riječi kako se stvaraju navike i ako smo na "autopilotu" one u jednom trenutku počnu raditi protiv nas.

Cilj radionice:

  • Objasniti što su navike i kako nastaju,
  • Analizirati situacije i trenutak u kojem se navike okreću protiv nas,
  • Objasniti kako razviti dobre navike i odbaciti/zamijeniti loše,
  • Ukazati na to kako situacija u poduzeću može pomoći formiranju dobrih navika.

Radionicu će voditi Predrag Kvolik, dugogodišnji borac za promjene i emocionalnu osviještenost, koji je tijekom svog radnog vijeka obavljao poslove povezane s vođenjem timova, educirao se o tome, bio je savjetnik za upravljanje ljudskim resursima u jednom malom poduzeću te želi svoja znanja i iskustva prenijeti dalje.

Radionica je besplatna, a rok prijave je 12.11.2020. godine.

Zbog epidemioloških razloga broj sudionika na radionici je ograničen na 15 osoba. Za sve sudionike na radionici obavezno je nošenje maski.